Uutiset

Autot

Rindell Group laajentaa maahantuontivalikoimaa

Irizar Rindell

Autocuby-pikkubussien maahantuojana parin vuoden ajan tunnettu Rindell Group on aloittanut laadukkaiden espanjalaisten Irizar-linja-autojen maahantuojana.

Rindell on tuttu nimi suomalaisella kuljetusalalla, sillä suvun historia alalla alkoi jo viime vuosisadan alkupuolella. Linja-autoyritys Mikko Rindell Oy sai alkunsa 1950-luvulla ja vuodesta 2007 yritystä on johtanut Mikon poika Rauno Rindell. Vahvan tilausajo- ja reittiliikennekannan lisäksi samaan Rindell Groupiin kuuluu myös korjaamotoimintaa sekä matkatoimistopalveluja

Irizar Rindell

Rindell Groupissa on aina pidetty silmät auki muuttuvassa maailmassa ja oman kuljetusalan kokemusten kautta yrityksessä oli tiedossa mitä henkilökuljetusalan ajoneuvoilta vaaditaan. Puolalaiset Autocuby-pikkubussit vakuuttivat ensin Rindellin asiantuntijat ja viimeisen kahden vuoden aikana myös suomalaiset autoilijat ovat antaneet hyvää palautetta Autocubyn tuotteiden toimivuudesta, talvikestävyydestä sekä varsinkin hyvästä hinta-laatusuhteesta. Autocubyn hyvä maine on levinnyt nopeasti ja viime vuonna Rindell Group myikin jo yli 30 pikkubussia Suomen vaativille markkinoille.

Irizar Rindell

Rindell Groupin toimitusjohtaja Rauno Rindell kertoo idean isomman kokoluokan linja-autojen maahantuonnista olleen taustalla jo kauan ja Irizarin maahantuonnin vapautuessa oli kyseessä tilaisuus, johon piti ehdottomasti tarttua.” Irizar on tunnettu laadukkuudestaan, mikä helpottaa huomattavasti lanseerausta”, kertoo Rindell. Sopimus Irizarin kanssa solmittiin toukokuun alussa ja nyt Rindell Groupilla on edessään oman henkilökunnan koulutus Irizarin tehtailla Espanjassa. Tämän jälkeen koulutetaan itse Suomen verkoston henkilökunta. Rauno Rindellin maltillisena tavoitteena on tämän vuoden aikana saada verkosto kuntoon ja tiedottaa muutoksesta asiakkaille. ”Myynti aloitetaan luonnollisesti nopealla aikataululla, mutta varsinaiset tavoitteet on asetettu vuodelle 2015. Potentiaalisimpina käyttäjäryhminä näen turismi- ja pikavuorolinjat sekä lähiliikenteen”, jatkaa Rindell.

Irizar Rindell

Autocubysta poiketen Irizar on tuttu näky Suomen maanteillä jo aikaisemman maahantuonnin kautta ja Rindell Group luottaakin merkin suosioon Suomessa myös jatkossa. Taustalta löytyy espanjalaisen yrityksen yli 125 vuoden kokemus ajoneuvojen valmistuksesta sekä erittäin laaja valikoima käytännöllisistä kaupunkiliikenneautoista aina ylellisiin turistibusseihin. Kattavassa varastossa on jatkuvasti valmiina noin 25 kappaleen edustava valikoima monentyyppisiä linja-autoja suoriin toimituksiin. Suomen maahantuontiin kuuluvat kaupunkiauto i3, lähiliikenneauto i4, pikavuoro- ja turistiauto i6 sekä huippuluokan turistiauto PB. Varustelun tasosta kertovat esimerkiksi i6-malliin vakiona kuuluvat rengaspaineiden sekä -lämpötilojen näyttö sekä kauko-ohjauksella toimivat sähkötoimiset ovet.

Irizar Rindell

Rindell Groupin laadukkaaseen palvelukonseptiin kuuluvat myös kattavat huolto- sekä varaosapalvelut ja yritys tulee toimimaan Irizarin valtuuttamana huolto- ja takuukorjaamona. Master Service -huoltokonsepti, johon kuuluu esimerkiksi 24 h/vrk palvelu, valmistuukin maahamme jo loppukesästä. Muutosten kautta myös Rindell Groupin henkilökunnan määrä tulee kasvamaan niin myynnissä kuin huoltotoiminnoissa.

Lue seuraavaksi