Uutiset

Autot

Renault Trucks uudistaa myyntiverkostoaan

”Myyntipisteiden uusiminen jatkaa jo aikaisemmin alkanutta verkoston kehittämistä ja laajentamista palvelukyvyltään entistä kattavammaksi”, sanoo Renault Trucks Finlandin aluemyyntipäällikkö Erkki Evilä.

Pääkaupunkiseudun uudet myyntitilat sijaitsevat liikenteellisesti erinomaisella paikalla Helsinki–Vantaan lentokentän ja Kehä III:n tuntumassa osoitteessa Toinen Savu 2. Vantaan toimitiloihin on siirtynyt myös kuorma-automyynnin, maahantuontitoimintojen ja jälkimarkkinoinnin johto.

Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla uusien kuorma-autojen myynnistä vastaa Mika Saari. Uusissa tiloissa toimii myös valtakunnallinen vaihtoautokeskus, jonka toiminnasta vastaa Arto Kantonen.

”Meillä on nyt erinomaiset tilat Renault-esittelyautoille ja vaihtoautoille ja täältä on helppo lähteä koeajolle. Myös pääkaupunkiseudun molemmat valtuutetut huoltokorjaamot sijaitsevat lähietäisyydellä”, jatkaa Evilä.

Pohjois-Suomen Renault-myynnin uudet toimitilat sijaitsevat Oulussa Oritkarintiellä, joka sijaitsee keskellä alueelle syntynyttä kuorma-automyynnin ja logistiikkakeskusten keskittymää. Pohjois-Suomessa Renault-kuorma-automyynnistä vastaa Jarmo Latvala.
Itä-Suomessa Renault-kuorma-automyyntiä hoitaa Ilpo Varha Kouvolassa. Hänen uusi toimipisteensä sijaitsee liikenteellisesti hyvällä ja autokaupan kannalta keskeisellä paikalla Korjalankadulla.

Aluemyyntipäällikkö Erkki Evilä korostaa oman myyntiverkoston uudistamisen olevan tärkeä osa asiakaspalvelun kehittämistä ja Renault Trucks -tuotemerkin vahvistamista Suomessa.

Tuotekehityksessään Renault Trucks on viime vuosina keskittynyt erityisesti polttoainetalouden parantamiseen, käyttökustannusten alentamiseen ja ajo-ominaisuuksien kehittämiseen.

”Jatkuvasti kohoavien kustannusten puristuksessa kuljetusyrittäjille on entistä tärkeämpää investoida kalustoon, jolla saadaan paras hyötykuorma mahdollisimman alhaisella polttoaineen kulutuksella”, toteaa Evilä jatkaen: ”Haluamme tarjota asiakkaidemme investoinnille parhaan mahdollisen vastineen. Kysymys ei ole vain autosta, vaan siihen liittyvistä monista oheispalveluista alkaen taloudellisen ajon koulutuksesta, Optifuel-seurantajärjestelmistä sekä ajamista ja huoltoa helpottavista innovaatioista”.

Evilän mukaan Renault-kuorma-autot ovat osoittautuneet monissa puolueettomissa testeissä markkinoiden taloudellisimmiksi. Tuorein esimerkki on todellisissa käyttöolosuhteissa tehty, kolme vuotta kestänyt laaja saksalainen seitsemän auton vertailutesti, jossa Renault Premium Road osoittautui poltto­aineenkulutukseltaan ja kokonaiskäyttökustannuksiltaan edullisimmaksi.

”Renault Trucks -malliston painopiste on ollut omamassaltaan kevyissä jakelu- ja rahtiliikenteen kuorma-autoissa. Samaa luotettavaa ja kustannustehokasta ajattelua tarjoamme nyt myös järeimpään luokkaan maansiirtoon ja puutavaran kuljetuksiin”.

Lue seuraavaksi