Uutiset

Kuljetuskalusto

Renault Trucks -johtaja – ”Töitä tehdään pitkäjänteisesti”

Johan Selven Renault Trucks

Renault Trucksin Pohjoismaiden myyntijohtajana helmikuussa aloittanut Johan Selvén uskoo vahvasti Renaultin pohjoismaiseen menestykseen.

”Uskon meillä olevan erittäin hyvät mahdollisuudet merkin aseman ja brändin vahvistamiseen”, maalaa Selvén, jonka mukaan Renault on nykyorganisaatiossa Volvoa täydentävä merkki erityisesti keveässä segmentissä. Myyntijohtajan mukaan Volvolla on Suomessa ja myös muissa Pohjoismaissa vakaa ja vankka asema, jota ei haluta nakertaa oman organisaation sisältä.

”Suomalaiset markkinat ovat tavallaan kahtia jakautuneet; siellä on kolme erittäin vahvaa merkkiä ja muutama pienempi toimija. Meidän potentiaaliset asiakkaat ja kasvunäkymät Suomessa nojaavat juuri näihin ”marginaalimerkeillä” ajaviin”, linjaa Selvén, jonka mukaan Renaultin markkinaosuudet ovat tällä hetkellä vielä maltillisia, joskin pitkäjänteisessä ja asiakkaan eduksi tehtävässä työssä on otettu vasta ensiaskeleita.

”Kattava ja osaava verkosto on kiistatta yksi vahvuuksistamme”, painottaa Selvén, jonka mukaan asiakkaat edellyttävät paitsi kustannustehokkaita ajoneuvoja, myös vahvaa tukiverkostoa.

Renault-johtajan mukaan niin myyjät kuin korjaamossa työskentelevät asentajatkin muuta verkostoa unohtamatta ovat saaneet osaamista ja ammattitaitoa kasvattavaa koulutusta kaikkialla Pohjoismaissa. Selvènin mukaan pohjoismaisissa Volvo Truck Center -toimipisteissä on nyt valmiudet merkin vaatimalle huolto- ja korjaustoiminnalle.

”Meillä on vahva tahtotila verkoston kasvattamiseen, minkä vuoksi käymme parhaillaan neuvotteluja suomalaisten yksityisten korjaamoiden ja korjaamoverkostojen kanssa”, päättää Selvén.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi