Uutiset

Autot

Power Truck Show onnistuneesti ohi

Power Truck Show Kauhavalla Alahärmän Powerparkissa saavutti kävijätavoitteet lauantaisesta sateesta huolimatta: perjantaina ja lauantaina messuilemassa oli 35 000 kävijää. Järjestäjät ovat erittäin tyytyväisiä Power Truck Show -tapahtuman sujuvuuteen ja kävijämäärään.

Rekkaconvoy saattoi jälleen tapahtuman aluilleen ja kaikki letkassa mukana olleet autoilijat olivat erityisen otettuja siitä, että teiden varsilla oli niin paljon yleisöä ottamassa heitä vastaan. Autonäyttelyssä oli mukana ennätysmäärä näyttelykalustoa, kun yli 350 autoa valtasi kentän. Mukana oli Euroopan näyttävimmät rakennetut ja maalatut kuorma-autot.

Huippurakennellut ja maalatut autot laitettiin yleisön antamien äänten perusteella järjestykseen ja haastajaluokan voittaja on Sami Koivisto Ky Kiikoisilta vuoden 2016 Scanialla. Super Truck luokan voittaja on Kuljetus JP Mäkelä Juupajoelta vuoden 2015 Volvolla. Koko autonäyttelyn voittaja eli Best in Show on Julian Davis Irlannista ”Resident Evil” aiheisella Scaniallaan.

Seminaarissa puitiin tärkeää asiaa, kun esittelijät selvittivät yritysten mahdollisuuksia parantaa kilpailukykyä.

Power Truck Show -kuljetusmessuilla alan toimijat olivat tyytyväisiä tapahtumassa syntyneisiin kontakteihin ja kauppoihin. Ensi vuoden Power Truck Show’n messupaikkojen myynti alkoi heti näyttelyn aikana.

Power Truck Show järjestetään jälleen ensi vuonna 11.–12.8.2017 Powerparkin ainutlaatuisessa ympäristössä.

Lue seuraavaksi