Uutiset

Autot

Palvelun palaset kohdallaan

Caravanmarketista löytyvät alan varusteet ja tarvikkeet. Asiakkaita palvelee yhdeksän alan ammattilaista, joiden tavoitteena on pyrkiä hoitamaan työnsä aina niin tyylikkäästi, että asiakas ostaa seuraavankin vaunun tai auton samasta paikasta.

Monta merkkiä

Suomen suurimmaksi Hobby-kauppiaaksi mainitussa liikkeessä on tarjolla Hobbyn malliston lisäksi myös luxusluokan matkailuautomerkki Concorde, Pössl-retkeilyautot ja italialaisen McLouisin mallisto.

Yrityksen verkkosivuilta osoitteessa www.best-caravan.fi löytyvät reaaliajassa kaikki liikkeen matkailuautot ja vaunut kuvilla ja teknisillä tiedoilla varustettuna.

Varusteet ilman välikäsiä Caravanmarketista

Yritys tunnetaan laajalti myös edustavan tarvike- ja varaosavalikoiman omaavasta Caravanmarketista. Yli 300 neliön tiloissa on laaja valikoima caravaanarin tarvitsemia tarvikkeita ja varusteita.

Best-Caravan tuo suurimman osan myynnissä olevista tarvikkeista maahan itse ja ne ovat saatavilla suoraan hyllyistä. Valikoimassa on jatkuvasti vuodenaikaan sopivia uutuustuotteita.

Huolto- ja korjaamo- palvelut toimivat

Best-Caravanin toimintaa täydentää pitkän linjan ammattilaisten käsissä oleva monimerkki-huoltotoiminta. Huoltopuoli ja korjaamopalvelut tukevat myyntiä. Huollossa tehdään kaikki uusien autojen maahantuontihuollot, vaihdokkien huollot sekä takuu- ja vuosihuollot sekä asiakastyöt korikorjauksineen.

Uusien matkailuvaunujen- ja autojen maahantuontihuollot tehdään Best-Caravanin omassa korjaamossa. Vaihtoautojen ja – vaunujen huollot tehdään ennen asiakkaalle luovutusta. Kiireisintä aikaa huollon puolella on keväällä ja alkukesästä. Vuosihuolto olisi hyvä tehdä talvikaudella valmiiksi kevättä varten. Myös kori- ja kosteusvauriokorjaukset kannattaa tehdä talvikaudella, sillä silloin työhön on enemmän resursseja.

Pikahuoltoon heti

Pikahuollossa tehdään pikaista huoltoa ja korjaustyöt aikaa varaamatta. Työ otetaan vastaan heti, kun mahdollista ja asiakas saa matkailuautonsa tai -vaununsa takaisin mahdollisimman pian.

Siellä tehdään myös marketista ostettujen tarvikkeiden, kuten markiisien, pyörätelineiden ja matkailuautojen tai -vaunujen renkaiden asennus. Kaasulaitteiden koeponnistukset ja korin tiiveystarkastukset hoituvat myös pikahuollossa. Asuntoauton tai vaunun huolto voidaan suorittaa tarvittaessa myös caravanalueella tai paikassa, jonne huoltoa pyydetään.

Pikahuollon yhteydessä toimii katsastuspalvelu. Asiakkaan jättäessä autonsa huoltoon se katsastetaan valmiiksi. Katsastuskonttori löytyy Best-Caravanin läheltä, joten katsastus hoituu näppärästi.

Kuljetuspalvelu ei jätä pulaan

Ostamansa matkailuauton- tai vaunun asiakas saa tarvittaessa toimitettuna haluamaansa paikkaan, esimerkiksi leirintäalueelle tai asiakkaan kotiin. Vaihdossa mahdollisesti annettu entinen ajokki haetaan pois ja tuodaan uusi tilalle, esimerkiksi kausipaikalle.

Ajoneuvo voidaan myös huoltaa ja katsastaa sekä toimittaa takaisin asiakkaan valitsemaan paikkaan sopimuksen mukaan.

Merja Haukipuro

Lue seuraavaksi