Uutiset

Autot

Pakun täydeltä apua

Pääkaupunkiseudulla kahdeksan vuoden ajan toiminut Pakuovelle.com on pakettiautojen vuokraustoimintaan keskittynyt nuori ja ketterä toimija.

”Toimintamme on kasvanut erittäin nopeasti, keskimäärin laivastomme on kasvanut vuosittain kahdeksalla uudella pakettiautolla. Tällä hetkellä vuokrakalustomme koostuu 74 pakettiautosta ja toimintaa meillä on kolmessa pisteessä pääkaupunkiseudulla”, kertoo Kimmo Laine Pakuovelle.com –yhtiöstä. Laineen mukaan yrityksen asiakaskuntaan kuuluu niin isoja yrityksiä kuin pieniä kuluttajiakin – tyypillistä asiakasta tai asiakasryhmää ei Laineen mukaan pysty määrittelemään juuri asiakaskunnan laajuudesta johtuen. Useimmiten auto otetaan vuokralle kuitenkin muuttoon tai tapahtumiin liittyvissä tilanteissa.

Pakuovelle.com Pakun täydeltä apua

”Pakuovelle.com erottuu kilpailijoistaan paljolti yksinkertaisella konseptilla. Meiltä saa pakettiauton, jonka hinta on yhtäläinen kaikille käyttäjille. Myös organisaatiomme ja toimintamallimme on viilattu erittäin ohueksi, mikä mahdollistaa asiakasystävällisen hinnoittelun. Merkittävä seikka on muun muassa laskutuksen puuttuminen. Vuokrahinta veloitetaan aina suoraan autoa haettaessa, mikä tekee toiminnastamme kustannustehokasta”, kertoo Kimmo Laine yrityksen toiminnasta ja konseptista.

Juhannuksen alla yrityksen laivastoon liitettiin 10 uutta Ford Transit –umpipakettiautoa, joiden kylkiä koristivat useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen tunnukset ja mainokset.

”Autohankinnan yhteydessä mietimme tarkoin autojen ilmettä ja mediapinta-alan käyttöä. Pakuovelle.com:n tunnettavuus on jo nykyisellään hyvin korkea, minkä vuoksi oman brändin korostamisella ei saavuteta merkittävää lisäarvoa. Siksi käännyimme yhteiskunnallisesti tärkeiden ja pienten resurssien turvin toimivien hyväntekeväisyysjärjestöjen puoleen tarjoamalla heille mediatilaa autojemme kyljistä”, kertoo Kimmo Laine, jonka mukaan kaikkien tahojen kanta ajatukseen oli erittäin myönteinen.

”Suomessa on erittäin suuri joukko lasten ja nuorten parissa toimivia hyväntekeväisyysjärjestöjä. Haluamme osaltamme edesauttaa näiden järjestöjen toimintaa projektilla, joka sai nimekseen ”Pakun täydeltä apua”. Pakuovelle.com –toimintaa täydentämään perustimme vuosi sitten Apuovelle.com –palvelun, joka toimii kuljetus- ja muuttopalveluiden parissa. Projektinimessä yhdistyvät nämä molemmat tunnuksemme”, linjaa Laine, jonka mukaan loppuvuoden aikana käyttöönotettavien pakettiautojen mainostilaa tullaan käyttämään vastaavalla tavalla.

”Muutamia yhteydenottoja on jo otettu, joskaan mitään päätöksiä yhteistyökumppaneista ei ole vielä tehty”, paljastaa Laine, jonka mukaan koko yrityksen autokanta vaihtuu pitkällä aikajänteellä Fordiin.

”Tarkan arvioinnin perusteella Ford Transit yhdessä rahoitusratkaisujen ja huolto-organisaation on meille se paras vaihtoehto. Kokonaisuus ratkaisee tässä kohdin yksittäistä ominaisuutta enemmän”, päättää Laine.

Pakuovelle.com Pakun täydeltä apua

Ensimmäisenä medianäkyvyyttä saavat Aseman Lapset ry, Lastenklinikoiden Kummit ry, SOS-Lapsikylä ryTukikummit-säätiö ja Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry. Yhdistysten tunnuksin teipatut autot palvelevat normaaliin tapaan Pakuovelle.com –vuokrapakettiautoina.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi