Uutiset

Autot

Pajakulmasta keveyttä ja kestävyyttä – Eurorent luottaa Opel Movanoon

Huhtikuun lopussa Pajakulman koritehtaalla Tampereen Lakalaivassa oli kaksi tyytyväistä henkilöä. Eurorentin Jarmo Jussila vastaanotti suurella tyytyväisyydellä tehdaspäällikkö Marko Oksasen luovuttaman Cityliner-umpikorilla sekä Sörensenin takalaitanostimella varustetun Opel Movanon. Eurorentillä on jo entuudestaan yksi vastaava ajoneuvo, joten siitä saatujen positiivisten kokemusten perusteella ostopäätös oli Jussilalle helppo.

Autonvuokrausalalla myös nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin on tärkeää ja Jussila antaa kiitosta Opelille ja Pajakulmalle, sillä tilauksen teosta luovutuspäivään oli alle kaksi kuukautta. Pajakulman tehokkuudesta kertoo se, että vaikka kysymyksessä on yksilöllisesti varustettu ajoneuvo, vietti se aikaansa Pajakulman hoivissa vain pari viikkoa.

Eurorentillä kattava autovalikoima

Autovuokraamo Eurorentillä on rivissään monipuolinen noin 110 auton vuokrausarsenaali ja autoista noin puolet on suunnattu henkilö- ja puolet tavarankuljetuksiin. Valikoimassa on niin henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja aina kantavuudeltaan lähes seitsemän tonnin ajoneuvoihin saakka. Käyttökokemukset Opel Movano -pakettiautoista Pajakulman korilla varustettuina ovat erittäin positiivisia.

Opel on osoittautunut luotettavaksi sekä hinta/laatusuhteeltaan erinomaiseksi ja Cityliner-kori on saanut asiakkailta hyvää palautetta. Erityiskiitoksen Jussila antaa Pajakulman hyvälle ja asiantuntevalle palvelulle. ”Aikataulut ovat pitäneet sovitusti ja Pajakulman tarjoamat koriratkaisut ovat toimivia ja Eurorentin korkeaa vaatimustasoa vastaavia”, kertoo Jussila.

Kantavuutta koviin töihin

Korinvalmistuksessa Pajakulman kokemus tulee hyvin näkyviin. Cityliner-kevytkorimalliston vahvuutena on keveyden ja kestävyyden yhdistelmä, jonka ansiosta kantavuutta ja polttoainetaloudellisuutta saavutetaan runsaasti lujuuden siitä kärsimättä. Esimerkiksi Eurorentin Movanoon kantavuutta tulee lähes 1 000 kiloa, mikä on tämän kokoluokan autoon loistavasti. Tämä saavutetaan käyttämällä korin valmistuksessa propyleenikerroslevyä ja rungossa sekä lattiassa alumiinia. Koska rautaa tai puuta ei käytetä, voi asiakas myös olla täysin varma ettei kori koskaan ruostu tai pääse vettymään. Myöskään erillistä maalausta ei tarvitse suorittaa, mikä näkyy suoraan kustannuksissa.

Jokapäiväisessä työssä ergonomia ja työturvallisuus ovat auton käyttäjille hyvin tärkeitä ominaisuuksia ja Pajakulmalla ollaankin asiakaspalautteen kautta käytettävyyttä parannettu jatkuvasti. Cityliner-korissa tuotekehitys näkyy esimerkiksi nostimen ohjauspaneelin optimaalisella käyttökorkeudella, sivuoven karhennetulla nousuaskelmalla ja lisäksi korin sisätilojen valaistus on toteutettu huippuluokan led-tekniikalla. Kestävyyttä tuovat myös johtojen oikeaoppinen kaapelointi sekä takalipan piilosaranointi, jolloin saranat pysyvät suojassa. Viimeistelyn korkeasta tasosta kertoo hyvin sivuoven jämeryys: hyvien tiivisteiden ansiosta ovi sulkeutuu kunnolla ja laadukkaiden pianosaranoiden ansiosta ovi ei tule roikkumaan edes vuosien käytön jälkeen.

Kippilavat, alulavat ja huoltokorit täydentävät valikoimaa

Pajakulman monipuolisuudesta kertoo sen palvelun kirjo, johon kuuluvat korinvalmistuksen lisäksi esimerkiksi lavarakenteet, huoltoajoneuvovarustelu, nostinten ja muiden lisävarusteiden asennukset sekä teippaus- ja katsastuspalvelut. Periaatteena onkin luovuttaa asiakkaalle täysin valmis paketti, joka on teippauksiaan myöten valmiina kovaan ajoon.

Pajakulman koritehtaan tuoteperheeseen kuuluvat Citylinerin lisäksi esimerkiksi Tipliner-kippilavat, Roadliner-alulavat, kappaletavaranosturikäyttöön soveltuvat Craneliner-lavat sekä Twinliner-huoltokorit. Tipliner on kevyt, alle 6,5 tonnin autoihin valmistettu kolmikaatokippilava. Erittäin yksilöllisesti varustettavissa olevassa Tiplinerissa on oma kauko-ohjattava hydrauliikkayksikkö ja kippi voi suuntautua taakse tai sivulle. Monikäyttöiset Roadliner-alulavat ovat korkeudeltaan 400 tai 600 milliä ja pidemmissä malleissa on myös keskitolpat. Craneliner-lavakonsepti toimii optimaalisesti esimerkiksi Ferrari-kappaletavaranostimen kanssa ja lavat on varustettu irrotettavilla teräksisillä runkotolpilla.

Pajakulman erikoistumistasosta kertoo ajoneuvomerkkikohtainen Twinliner-huoltokorikonsepti. Konseptissa kori voidaan räätälöidä hyvin tarkkaan esimerkiksi vaadittavien hyllyköiden ja työvälineiden osalta ja esimerkiksi ovet ja luukut voidaan asentaa juuri työtehtävän vaatimaan paikkaan.

Pajakulma alan huippuosaaja

Pajakulman koritehtaan kautta kulkee vuodessa noin sata ajoneuvoa, joista jopa 90 prosenttia on nykyään pakettiautoja. Tämä johtuu kuorma-autokortillisten kuljettajien niukkuudesta etenkin pääkaupunkiseudulla. Myöskään automerkistä ei työ jää Pajakulmalla kiinni, sillä yritys on todellinen monimerkkitalo. Kaikki toimenpiteet hoidetaan asiakkaan näkökulma huomioon ottaen ja palvelun tasosta ei tingitä. Suomalaisille asiakkaille on tärkeää työn ja materiaalien kotimaisuuden korkea taso ja Pajakulmalla kaikki mahdollinen on omaa tai muiden kotimaisten valmistajien tuotantoa. Asiakastyytyväisyydessä Pajakulma on saavuttanut korkean tason ja Marko Oksanen kertookin, että yleensä kerran heillä asioinut tulee myös uudestaan.

www.pajakulma.fi
www.eurorent.fi

Lue seuraavaksi