Uutiset

Autot

Opelille uusi jälleenmyyjä Järvenpäähän

Opelia jo useammalla paikkakunnalla edustavan Delta Auton ja merkkiä maahantuovan LänsiAuto-konsernin yhteistyö laajenee: Delta Auton neljäs Opel-liike aloittaa Järvenpäässä syyskuun alussa.

Saksalaisen suosikkimerkin Opelin ja Delta Auton yhteistyö laajenee: Delta Auto aloittaa Opelin myynnin ja huollon syyskuussa Järvenpäässä. Delta Autolla on Opel-edustus jo Kotkassa, Forssassa ja Tampereella, joista viimeksi mainitussa Opel-myynti ja –huoltotoiminnot käynnistyivät tänä kesänä.

”Olemme tänä vuonna terävöittäneet jälleenmyyntiverkostoamme entisestään palvellaksemme asiakkaitamme vieläkin laadukkaammin ja tehokkaammin. Olemme iloisia toimialan suurimpien liikeketjujen merkittävistä investoinneista Opeliin. Uskomme, että Opelin kilpailukykyinen, varustelultaan täysin uusiutunut ja vauhdilla sähköistyvä mallisto houkuttelee merkin pariin myös aivan uusia asiakkaita”, sanoo Opelia maahantuovan LänsiAuto-konsernin johtaja Tommi Köninki.

Myös Delta Autossa ollaan tyytyväisiä laajentuvaan yhteistyöhön. “Meillä on vahva usko Opelin brändiin ja sen vetovoimaisuuteen. Järvenpään talousalueessa on hyvää potentiaalia ja olemme suoriutuneet siellä hyvin myös historiassa. Opelin lisäys Järvenpään merkkivalikoimaan mahdollistaa entistä monipuolisemman palvelun asiakkaillemme. Opelin vastikään uudistunut mallisto on herättänyt paljon kiinnostusta Opel-liikkeissämme niin henkilöauto- kuin hyötyajoneuvopuolella”, kertoo Delta Auton toimitusjohtaja Helena Sauramo.

LUE MYÖS Runsaasti asiaa elokuun Ammattiautot-lehdessä

Lue seuraavaksi