Uutiset

Autot

Nyt alkoi kesätyö vailla vertaa

Apupoika Antero ja Aputyttö Annukka ovat aloittaneet kesäpestinsä – kumpikin omalla Volkswagenillaan.

Yrityshakemuksia saapui tällä kertaa reilut 260 kappaletta ja valintaan vaikuttivat muun muassa yritysten kohtuullisen pieni koko, jolloin ”ylimääräisestä” kesätyöntekijästä autoineen on varmasti yritykselle konkreettista hyötyä.

”Hyviä hakemuksia tuli paljon ja niitä oli ilo lukea. Valinta oli tälläkin kertaa vaikea, sillä hakijoista olisi mielellään valinnut useammankin. Sekä valitut yritysedustajat että kesätyöntekijät tavattuamme uskomme, että valinta meni nappiin tänäkin vuonna. Toivotamme Artulle ja Petralle isäntäyrityksineen mukavaa kesää ja turvallista ajoa”, toivottaa Volkswagen-hyötyautojen markkinointipäällikkö Jaana Ehrnrooth.

Aputyttö Annukaksi valittiin 19-vuotias nurmijärveläinen Petra Sainio, joka työskentelee Volkswagen Transporterilla Rekolan Panimossa Vantaalla.

”Yhden miehen yrityksessä riittää tekemistä siivouksesta oluenpanemiseen ja bloggaamiseen. Pienpanimon toiminta on laajenemassa ja lisäapu on todella tarpeen. Aputyttö Annukka tuleekin kuljetusten lisäksi näkemään kesän aikana pienyrityksen koko toiminnan kirjon”, kertoo puolestaan Rekolan Panimon omistaja Jari Leinonen.

Apupoika Anteroksi valittiin joensuulainen Arttu Hämäläinen, joka ajelee kesän Volkswagen Caddylla Ähtärin Eläinpuiston tehtävissä. 19-vuotias Arttu muutti kesäksi Ähtäriin ja kesän jälkeen odottavat energiatekniikan opinnot Lappeenrannan teknillisessä korkeakoulussa. Ähtärin eläinpuistossa työskentelevän Apupoika Anteron päätehtävänä on kuljettaa elintarvikkeita ja juomia eläinpuiston kioskipisteisiin.

”Apu tuli sopivasti, sillä olimme juuri vuokraamassa autoa kesäksi, kun tieto valinnasta tuli”, kertoo Ähtärin Eläinpuiston myynnistä ja markkinoinnista vastaava Jari Ahola.

Lue seuraavaksi