Uutiset

Autot

Nimityksiä Toyota Auto Finland Oy:ssä

Kari Skogster
Kari Skogster

Toyotan sekä Lexuksen Suomessa toimivan maahantuojan Toyota Auto Finland Oy:n toimitusjohtaja Kari Skogster siirtyy 1.7.2020 alkaen eläkkeelle 35 Toyota-palvelusvuoden jälkeen. Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty myyntijohtaja Heikki Freund. Uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty 1.7.2020 alkaen jälkimarkkinointijohtaja Jussi Mäkelä, joka jatkaa toistaiseksi myös jälkimarkkinointijohtajan tehtävien hoitamista oman tehtävänsä ohella.

Heikki Freund, toimitusjohtaja, Toyota Auto Finland Oy
Heikki Freund

”Oltuani osana Toyotan menestystarinaa 35 vuoden ajan minun on aika tehdä tilaa seuraavalle kapteenille tässä laivassa, jonka luotsaaminen on ollut erittäin upea kokemus. Jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan Toyotan, sen osaavien työntekijöiden ja kaikkien jälleenmyyjiemme menestystä myös jatkossa, vaikkakin etänä”, kertoo eläkkeelle siirtyvä Kari Skogster.

Jussi Mäkelä, myynti- ja jälkimarkkinointijohtaja, Toyota Auto Finland Oy
Jussi Mäkelä

”Tiedän kaikkien Toyotalla yhtyvän kiitoksiini, kun esitän ne Kari Skogsterille poikkeuksellisen pitkästä ja ansiokkaasta urasta yrityksen palveluksessa. Itselleni on suuri etuoikeus jatkaa tätä työtä Suomen luotetuimman ja suosituimman automerkin, sen työntekijöiden, jälleenmyyjien ja asiakkaiden parissa. Myyntijohtajan tehtävät jätän rauhallisin mielin Jussi Mäkelän kokeneisiin käsiin, ja toivotan hänelle sen parissa parasta menestystä”, kommentoi muutoksia puolestaan Toyota Auto Finland Oy:n uusi toimitusjohtaja Heikki Freund.

Lue myös: Toyota Yaris Cross – täysin uusi kompakti katumaasturi

Lue seuraavaksi