Uutiset

Autot

Neste Oilin asemilla käynnistyi talvidieselin myynti

“Vastaamme asiakkaiden esittämiin toiveisiin ottamalla jo nyt ensimmäisille asemille talvilaadun jakeluun. Etelä-Suomessa dieselautojen lukumäärä on suuri ja osalla autoilijoista on esimerkiksi pohjoiseen suuntautuvien matkojen vuoksi tarve varautua kylmiin säihin jo aikaisessa vaiheessa. Lisäksi joka vuosi joukossa on myös paljon uusia dieselautoilijoita, joille dieselauton vaatimukset kylmissä olosuhteissa ovat uusia asioita”, sanoo Neste Oilin Liikennepalvelu Suomen johtaja Arvo Ruotsalainen.

Neste Oil -asemilla siirrytään suoraan kesälaadusta talvilaatuun vaiheittain loka-marraskuun aikana. Niin sanottua välilaatua Neste Oil ei myy syksyllä lainkaan.
”Näin varmistamme, että dieselautoilijat saavat autoonsa kylmäominaisuuksiltaan parhaiten sopivaa polttoainetta”, sanoo Ruotsalainen.

Neste Oilin myymän talvidieselin (-29/-34) alin varastointilämpötila on -29 °C, ja hyvin huollettu dieselauto toimii -34 °C-asteen käyttölämpötilaan saakka. Asemilla diesellaadun lämpötiloineen tunnistaa jakelumittareiden Talvidiesel-tarroista ja kassakuiteista.

Oikein valittujen polttoaineen kylmäominaisuuksien lisäksi auton talvikäytettävyyttä voi parantaa oikealla huollolla. Huollon yhteydessä varmistetaan polttoainesuodattimen ja muun polttoainejärjestelmän puhtaus ja toimivuus.

Talvidieseliä on myynnissä seuraavilla asemilla:
· Neste Oil Vantaa Tikkurila Keskus, Tikkurilantie 46
· Neste Oil Espoo Otaniemi, Miestentie 1
· Neste Oil Jyväskylä Kirri, Kirrintie 2, Palokka

Lue seuraavaksi