Uutiset

Autot

Neste avaa ensimmäisen Neste MY -aseman Kaliforniassa

Neste MY uusiutuvan dieselin saatavuus ammattiliikenteelle Pohjois- ja Keski-Kaliforniassa paranee. Tämä korkealaatuinen vähähiilinen polttoaine on nyt ensimmäistä kertaa tankattavissa asemalta.

Neste, maailman johtava uusiutuvan dieselin valmistaja, on avannut ensimmäisen Neste-brändätyn miehittämättömän aseman San Leandrossa, ja kolme muuta avataan vielä tämän kevään kuluessa yhteistyössä jakelijoiden kanssa. Asemat palvelevat lähinnä ammattiliikennettä ja raskaita ajoneuvoja.  

“Lanseerasimme Neste MY uusiutuvan dieselin Kaliforniassa vuonna 2017 ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta kuljettajilta sekä liikennöitsijöiltä,” kertoo Jeremy Baines, Neste US Inc:n myyntijohtaja. “Nekin, jotka eivät ole tuotetta vielä kokeilleet, ovat kyselleet sen saatavuudesta. Olemme todella iloisia voidessamme nyt tarjota Neste MY uusiutuvaa dieseliä näillä miehittämättömillä asemilla, mikä mahdollistaa tuotteemme laajemman jakelun ja tukee uusiutuvien polttoaineiden esiinmarssia.”

Neste MY uusiutuva diesel on valmistettu 100 % uusiutuvista ja vastuullisista raaka-aineista, ja se vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90% tavalliseen dieseliin verrattuna.

Vuonna 2018 San Leandron asemalla asioi noin 16 000 ajoneuvoa, ja kun niihin tankataan tavallisen dieselin sijaan Neste MY uusiutuvaa dieseliä, kasvihuonekaasupäästöt vähenevät arviolta 20 000 tonnia vuodessa.

Kalifornian poliittisten päättäjien ajamat kasvihuonekaasupäästöjen rajoitukset näyttävät esimerkkiä maailmalle. Neste MY uusiutuva diesel täyttää ja jopa ylittää Kalifornian tiukat päästöstandardit ja vastaa asiakkaiden vastuullisuus- ja suorituskykyvaatimuksiin.

“Uusiutuvien polttoaineiden kysyntä on kasvanut globaalisti, ja Kalifornia näyttää tietä kohti päästötöntä tulevaisuutta,” toteaa Baines. “Neste MY uusiutuva diesel täyttää ympäristövaatimukset tinkimättä suorituskyvystä.”

Neste MY uusiutuva diesel palaa puhtaasti, ja se pitää polttoainejärjestelmän puhtaampana. Se korvaa suoraan fossiilisen dieselin ja sopii kaikille dieselmoottoreille sellaisenaan.  

Lue lisää Neste MY uusiutuvasta dieselistä täältä.

Lue seuraavaksi