Uutiset

Autot

MyZone-työmaavaroitusjärjestelmä

Ja-Tools Ja-Elektro Oy edustaa turvallisuutta työmaaolosuhteissa huomattavasti parantavaa MyZone-työmaavaroitusjärjestelmää. Yksinkertaisen ja kustannustehokkaan ratkaisun avulla luodaan lähettimien avulla varoalue liikkuvien tai muuten vaarallisten kohteiden lähistölle.  Kypärään klipsillä liitettävä vastaanotin värisee vaaran havaittuaan muutaman sekunnin ajan, mikä riittää valpastuttamaan varoittimen käyttäjän.

MyZonen vastaanottimessa ei ole mitään nappeja tai säätimiä ja se on aina valmiina reagoimaan. MyZone pystyy havaitsemaan 64 erillistä uhkaa ja sillä ei ole katvealueita tai sokeita pisteitä. Laite näkee myös kulman taakse sekä seinien, tavararöykkiöiden ja muiden esteiden läpi. MyZone soveltuu erinomaisesti meluisiin olosuhteisiin ja sitä voi hyvin käyttää myös kuulosuojainten kanssa. Henkilökohtaisena laitteena se ei myöskään lisää ympäristön muuta melukuormitusta.

Tutkimukset osoittavat, että 63 prosenttia rakennustyömaiden onnettomuuksista johtuu keskittymisen herpaantumisesta esimerkiksi väsymisen vuoksi. MyZonen avulla saadaan vaaralliset tilanteet vältettyä, mikä näkyy suoraan turvallisuuden kasvuna sekä tätä kautta poissaolojen vähentymisenä. MyZone vaatii asiakkaalta vain vähän toimenpiteitä ja valmis sovellus, toimiva tekninen tuki sekä toimitus- ja kierrätysmaksut kuuluvat laitteen hintaan. Puhtaasti varoituslaitteena toimiva MyZone ei tallenna tietoa eikä lähetä niitä eteenpäin.

Lue seuraavaksi