Uutiset

Autot

Muuli-perävaunuille ja -trailereille avainlippu

Kuvassa:Muuli Pro 980XJ

 

Eteläpohjalaiseen MSK Groupiin kuuluvalla Juncar Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus alalta ja yritys toteuttaa ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmiä toiminnassaan.

Monipuolinen mallisto tarjoaa jarruttomia ja jarrullisia perävaunuja sekä trailereita niin vapaa-ajan- kuin ammattikäyttöönkin. Laajasta valikoimasta löytyy lisävarusteita erilaisiin tarpeisiin ja myös varaosapalvelu on kotimaisissa käsissä. Kuumasinkityillä teräsosilla on 20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu.

Juncar Oy:n tehtaanjohtaja Mauno Viitala kertoo, että Avainlippu-tunnuksen hankinta tuli ajankohtaiseksi kotimaisuuden kirkastamiseksi. Juncar Oy:lle Avainlippu-tunnus merkitsee laatua, vastuullisuutta, luotettavuutta ja arvostusta suomalaista työtä kohtaan.

Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi tuotteelle lasketaan kotimaisuusaste, joka on suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannehinnasta. Laskutoimituksessa huomioidaan esimerkiksi raaka-aineet, pakkaustarvikkeet, markkinointikustannukset ja rahoitus.

Kotimaisuusaste voi vaihdella paljonkin riippuen esimerkiksi siitä, miten suuren osan kustannuksista raaka-aineet muodostavat, koska kaikkia raaka-aineita ei ole saatavilla Suomesta. Siksi vähimmäisvaatimus on, että kotimaisuusaste on yli 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on kuitenkin yli 80 prosenttia.


 

 

Lue seuraavaksi