Uutiset

Autot

Mukava markiisi ilman tukitankoja

Uudenlainen markiisi ei tarvitse tukijalkoja, joten sen käyttäminen on helppoa myös lyhyillä pysähdyksillä. Markiiseja on saatavissa sekä käsikäyttöisenä, että sähköllä toimivana. Markiisin mekanismin sydän on taotusta teräksestä valmistettu varsinivel, jolle on haettu patenttia. Nerokkaan mekanismin ansiosta markiisissa ei tarvita ylimääräisiä tukitankoja ja se avautuu muutamassa sekunnissa. Avaaminen ja sulkeminen hoituvat kaukosäätimen napin painalluksella täysin automaattisesti.

Koska markiisissa ei ole häiritseviä nurkkatukia, on markiisin alla ja ajoneuvon edessä enemmän vapaata tilaa. Vakiovarusteena olevan tuulianturin ansiosta moottoroitu markiisi rullaantuu tuulisella säällä automaattisesti kokoon. Tämä lisää turvallisuutta ja vähentää huolenaiheita mikäli markiisi jää auki ajoneuvolta poistuttaessa.

Premium-markiiseja on saatavissa kuutena eri pituutena ja kankaan väreinä ovat hopean ja sinisen väriset raitakuviot. Markiisikotelon väriksi voi valita valkoisen, hopean tai mustan. Lisävarusteena markiiseihin on saatavissa energiatehokas LED-valonauhasarja, joka asennetaan markiisin nivelvarren alle. Kaikkiin markiiseihin sopivissa valoissa on kaukosäätimellä toimiva himmennin.

Lue seuraavaksi