Uutiset

Autot

Moderni ja ekologinen täysin uusi LänsiAuto Espoo avataan

Uusi LänsiAuto Espoo tarjoaa nopean huoltopalvelun ja toimialan parhaan hybridiosaamisen läntisen pääkaupunkiseudun Toyota- ja Opel-asiakkaille. Huoltokapasiteetti ja pysäköintitilat ovat alueen parhaimmat. Talon tekniset ratkaisut ovat modernit ja ekologiset. Myynnissä olevan automalliston keskimääräiset CO2-päästöt ovat toimialan pienimpiä. Investointipäätöksen taustalla ovat autokaupassa välttämätön digitaalisen ja fyysisen yhdistelmä sekä Toyotan ja Opelin markkinaosuuksien kasvu.

LänsiAuto avaa Espoon Suomenojalle uuden ja modernin autotalon, jossa myydään ja huolletaan Toyotaa ja Opelia. Kahden eksklusiivisen ja merkkien uusimpia konsepteja noudattavan showroomin lisäksi kokonaisuuteen kuuluu alueen asiantuntevin ja kapasiteetiltaan suurin merkkihuolto molemmille merkeille – ja vaihtoautomyynti. Niittykummussa sijainneen LänsiAuto Espoon kaikki toiminnot siirtyvät uuteen autotaloon.

Nissanin myynti- ja huoltotoiminnot jatkuvat edelleen Suomenojalla sijaitsevassa liikkeessä, jossa avattiin 1. kesäkuuta myös Hondan myynti ja -huolto.

Uusi autotalo on valtava investointi, vaikka tehokkuuteen on panostettu

Espoon uusi autotalo on LänsiAutolle 2010-luvun suurin investointi. Rakennuksen suunnitteluratkaisujen tavoitteena on ollut tehokkuus sekä ekologisuus: talo esimerkiksi lämmitetään maalämmöllä. Valtavan korjaamon kapasiteetti riittää pääkaupunkiseudun Toyota- ja Opel-asiakkaiden palvelemiseen sujuvasti ja nopeasti. Suunnittelussa on huomioitu myös hybridi- ja sähköautot sekä niiden vaatimat erikoisratkaisut korjaamon tilaratkaisuissa ja esimerkiksi rakennuksen sähköjärjestelmissä. Kyseessä on samalla ensimmäinen täysin uusi Toyota-liike pääkaupunkiseudulla vuosikymmeniin.

”Uusi autotalo tarjoaa meille erinomaiset tilat ja tehokkaat, modernit puitteet läntisen pääkaupunkiseudun Toyota- ja Opel-asiakkaiden palvelemiseen sujuvasti ja miellyttävästi. Meidän strategiassamme keskiössä on digitaalisen ja fyysisen palvelun yhdistelmä: pidämme asiakkaisiimme yhteyttä monin eri tavoin ja panostamme voimakkaasti myös digitaaliseen presenssiin sekä järjestelmiin. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, mihin tarvitaan tehokkaita ja ajanmukaisia fyysisiä tiloja. Enin osa Espoon autotalon neliöistä on korjaamopalvelujen käytössä”, kuvailee LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

Tavoitteena pääkaupunkiseudun paras asiakaskokemus

LänsiAuton tavoitteena on olla asiakkaidensa paras kumppani autokaupassa ja auton ylläpitämisessä. Uudessa Espoon autotalossa rima on todella korkealla.

”Olemme kiinnittäneet viime vuosina hurjasti huomiota siihen, että jokainen asiakaskokemus ja käynti liikkeessämme ansaitsisi kiitettävän arvosanan. Olemme edistyneet hyvin. Nyt asiakaskokemuksen parantamista tukee myös toimialan kärkeä oleva moderni kiinteistö”, toteaa LänsiAuto Espoon johtaja Sami Sormunen.

Sormunen näkee kilpailuetuna myös LänsiAuto Espoon ainutlaatuisen ajanmukaisen autovalikoiman sekä palvelutarjonnan. Liikkeessä myynnissä olevan ajoneuvomalliston ympäristöystävällisyys on toimialan kärkeä.

”Meillä pääsee näkemään ja koeajamaan kaikki Toyotan suositut hybridituotteet sekä Opelin juuri uudistetun automalliston, jonka vakiovarustelu nousi kerralla toimialan huipulle. Kaikki uudet autot ovat saatavissa meiltä myös kiinteällä kuukausimaksulla LänsiAuto Leasingilla; sekä yrityksille että yksityisille; niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin ajaksi”, kuvailee Sormunen.

LänsiAuto Espoo avattiin tiistaina 4. kesäkuuta 2019 osoitteessa Marsbyntie 3, 02270 Espoo.

LUE MYÖS LänsiAuto ostaa pääkaupunkiseudun Honda-liiketoiminnot Veholta

Lue seuraavaksi