Uutiset

Autot

Mitsubishin myynti jatkaa kasvuaan Suomessa

Mitsubishin myynti on ollut Suomessa kovassa kasvussa koko alkuvuoden ajan. Tämän vuoden tammi-huhtikuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity yhteensä 697 kappaletta, kun viime vuoden vastaavana aikana niitä rekisteröitiin 273 kappaletta. Mitsubishin myynti onkin alkuvuoden jälkeen kovassa 155 prosentin kasvussa. Henkilöautojen kokonaismarkkina on samaan aikaan laskenut 14,8 prosenttia.

Mitsubishin markkinaosuus on noussut 1,8 prosenttiin, kun se viime vuonna vastaavaan aikaan oli 0,6 prosenttia.

Uusi Outlander PHEV ladattava hybridi ja uudistunut ASX kasvun takana

Mitsubishin alkuvuoden myynnin kasvun taustalla ovat erityisesti uusi Outlander PHEV ladattava hybridi ja uudistunut ASX. Molemmat mallit ovat korityypiltään katumaastureita. Outlander PHEV:n myynti on kasvanut tämän vuoden tammi-huhtikuussa 329 % ja ASX:n 376 % verrattuna viime vuoden vastaavaan aikaan.

”Mallistostamme löytyy tällä hetkellä monia suomalaisia kiinnostavia vaihtoehtoja erilaisiin kokoluokkiin, vetotapoihin ja voimalinjoihin. Lisäksi uusi Mitsubishi Outlander PHEV on otettu markkinoilla vastaan innostuneesti. Outlander PHEV on onnistunut vakiinnuttamaan lyhyessä ajassa paikkansa modernia ja monikäyttöistä ladattavaa hybridiä etsivien asiakkaiden keskuudessa”, kertoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishin myynti- ja markkinointijohtaja Markku Riekkola.

LUE MYÖS: Mitsubishin myynti kasvaa Suomessa nyt kohisten

Lue seuraavaksi