Uutiset

Autot

Mitsubishi paljastaa uuden Outlander PHEV:n

Mitsubishi paljastaa Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa uuden Outlander PHEV -mallin.

Mitsubishi Outlander PHEV lanseerattiin vuonna 2013, ja se oli tuolloin markkinoiden ensimmäinen ladattavalla hybriditeknologialla varustettu nelivetoinen SUV-automalli. Mitsubishi hyödyntää Outlander PHEV:ssä merkin 80 vuoden kokemusta nelivetoteknologiasta, 50 vuoden kokemusta sähköautoteknologiasta ja 30 vuoden kokemusta rallista.

Outlander PHEV on ollut myyntimenestys Euroopassa. Malli on ollut Euroopan myydyin ladattava hybridiautomalli 2015, 2016 ja 2017. Pelkästään Euroopassa on myyty yli 100 000 Outlander PHEV -mallia. Maailmanlaajuisella 140 000 kappaleen myynnillään Mitsubishi Outlander PHEV on maailman myydyin plug-in hybridi SUV-automalli.

Mitsubishi Outlander PHEV:stä on tullut Mitsubishin lippulaivamalli, josta löytyvät kaikki Mitsubishin uusimmat innovaatiot ja teknologiat. Outlander PHEV:n kehittynyt plug-in hybriditeknologia on vastaus esimerkiksi sähköautojen pieneen toimintamatkaan ja dieselmoottoreiden päästöihin.

Geneven autonäyttelyssä esiteltävä uusi Mitsubishi Outlander PHEV sisältää seuraavan sukupolven teknologioita sekä sähkömoottorin että SUV-ominaisuuksien osalta. Lisäksi uuden Outlander PHEV:n voimalinja on suunniteltu uudelleen tarjoten entistäkin dynaamisemman ajotuntuman. Sisätilojen materiaaleja on uusittu ja muotoilua on kehitetty virtaviivaisempaan suuntaan.

Uusi PHEV-järjestelmä:

·   2,4 litran Atkinson-kierrolla varustettu bensiinimoottori korvaa aiemman 2,0-litraisen bensiinimoottorin. Uusi moottori tarjoaa paremman väännön, pehmeän ajotuntuman ja erinomaisen kokonaistehokkuuden ja taloudellisuuden alhaisimmilla kierroksilla.

·   Etuakselin sähkömoottorin teho on kasvanut 10 prosentilla.

·   Taka-akselin sähkömoottorin teho on kasvanut 10 prosentilla.

·   Ajoakun kapasiteetti on kasvanut 15 prosentilla.

·   Ajoakun teho on kasvanut 10 prosentilla.

Uusi 4WD-nelivetojärjestelmä: uusia ajotiloja

Mitsubishi Outlander PHEV:n 4WD-nelivetojärjestelmä saa nykyisten “NORMAL” ja “4WD LOCK” -ajotilojen seuraksi uudet “SPORT”- ja “SNOW” -ajotilat. SPORT tarjoaa
urheilullisemman ajotuntuman esimerkiksi mutkaisille teille. SNOW puolestaan lisää ajovarmuutta lumisille ja liukkaille tiepinnoille.

Uusi muotoilu: virtaviivainen ja hienostunut

·   Mitsubishi Outlander PHEV:n ulkomuotoilu on uudistunut lukuisilla uusilla piirteillä. Näitä ovat esimerkiksi uudet LED tech-look -ajovalot, “Dynamic Shield” keulan uudistunut ilme ja uusi alleajosuoja edessä. Lisäksi monipuolaiset ja kaksiväriset 18” kevytmetallivanteet ja suurempi takaspoileri antavat uudelle Outlander PHEV:lle virtaviivaisen ja viimeistellyn yleisilmeen.

·   Uuden Outlander PHEV:n sisämuotoilussa korostuvat hienostuneet ja laadukkaat materiaalivalinnat. Näitä ovat esimerkiksi tikattu istuinten nahkaverhoilu, uudet tukevammat etuistuimet, uudelleen muotoiltu vaihdevalitsin, uusi kojelauta, koristelistat sekä ohjainpainikkeet.

Uusi Outlander PHEV esitellään Suomessa syksyllä.

Mitsubishi Outlander PHEV

Pituus x Leveys x Korkeus (mm) 4695 x 1800 x 1710
Akseliväli (mm) 2670
Raideväli etu/taka (mm) 1540/1540
Bensiinimoottori 4-sylinterinen 2,4 litran Atkinson-kierrolla varustettu 16-venttiilinen DOHC/MIVEC
Sähkömoottorit etuakseli x 1, taka-akseli x 1
Ajoakku Lithium-ion
Akun kapasiteetti (kWh) 13.8

Lue seuraavaksi