Uutiset

Autot

Mitsubishi L200 uudistuu

Mitsubishi tuo Suomessa markkinoille uudistuneen L200-mallin kilpailukykyisempänä kuin koskaan. Uudessa L200:ssa yhdistyy tinkimätön suorituskyky, dynaaminen muotoilu ja kattava varustelu. L200:n vahvuutena on myös hinta, jolla se asemoituu kiinnostavaksi uutuudeksi maamme pick-up-markkinoilla.

L200:n tunnistaa lähinnä uudistuneesta, ulkoisesti Outlander-mallistoon sitovasta keulamaskista. Myös sumuvalojen ympäristö on muotoiltu uusiksi. Tarjolle on tullut myös uusi Titanium Grey -ulkoväri ja sisällä L200:n hallitseva väri on nyt musta.

Mitsubishi L200:n ominaisuuksiin kuuluu muun muassa edistyksellinen Super Select 4WD -nelivetojärjestelmä, joka mahdollistaa siirtymisen 2WD-tilasta 4WD-tilaan, kun nopeutta on alle 100 km/h. Ajomaaston muuttuessa vaativaksi voidaan käyttöön ottaa hitaampi vetotapa. Ainutlaatuisen Super Select 4WD -järjestelmänsä ansiosta L200 on ainoa pick-up, jota voi ajaa 4WD-tilassa kaikilla nopeuksilla.

L200-malliin sopii parhaiten käsite Sports Utility Truck, koska se yhdistää kaupunkimaasturin mukavuuden ja maastoajo-ominaisuudet väkivahvaan pick-upiin. Urheilullisen ulkonäkönsä ja maasto-ominaisuuksiensa ansiosta L200 soveltuu niin vaativaan työhön kuin vapaa-aikaankin.

Uudistunut L200-mallisto on tarjolla Magnum-varustetasolla jo hinnat alkaen -mallina. Magnum-varustukseen kuuluu vakiona muun muassa Super Select 4WD -järjestelmä, M-ASC-ajovakaudenhallintajärjestelmä, automaatti-ilmastointi, monitoiminäyttö ja 17” kevytmetallivanteet.

Mitsubishi L200 on saatavana kahtena eri korimallina: 2-paikkaisena Club Cabina ja 2- tai 5-paikkaisena Double Cab -versiona. Uudistunut Mitsubishi L200 on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti, sillä L200 Club Cab Magnumin hinta alkaa 32 990 eurosta. L200 Double Cab -versioiden hinnat alkavat 34 990 eurosta.

Lue seuraavaksi