Uutiset

Autot

Mitsubishi L200 saatavilla nyt myös kiinteistönhuoltovarustuksella

 

Nelivetoisen Mitsubishi L200:n näyttävä muotoilu, arkipäivän käyttöominaisuudet sekä turvallinen vakiovarustelu tuovat kasvavia mahdollisuuksia myös kiinteistöhuoltoyhtiöiden omaan markkinointiin. Auton virtaviivaiset muodot ovat saaneet vaikutteita aavikkoralleissa lähes kaiken voittaneesta Pajero Evo- versiosta.

Yhteispaineruiskutuksella toteutettu 16-venttiilinen turbodieselmoottori tarjoaa tehoa 136 hv/ 4000 rpm ja vääntömomenttia parhaimmillaan 314 Nm/2000 rpm. Moottorin perusluonteen mukaan vääntövoimaa ja tehoa on tarjolla kaikilla kierroslukualueilla. Kuljettajan käytössä on siis koko ajan myös hitaassa kunnossapitoajossa helposti annosteltavaa voimaa.

Auto on saatavissa kaksiovisella Club Cab- mallin tilavalla perustason ohjaamolla tai neliovisella Double Cab- tason pitkällä ohjaamolla. Varustetasot ovat ilmastoinnilla ja ABS-jarruilla sekä kytkettävällä takatasauspyörästön lukolla varustettu Invite- tai mm. ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmällä varustettu Intense Magnum.

Talvivarustus lisää monikäyttöisyyttä

Mitsubishi L200 avolava-auton saa nyt myös kotimaisella TOP-pick-up-talvivarustuksella. Täydellinen varustus sisältää nivelauran, kippilavahiekoittajan, lisäjouset sekä paneelimajakan. Varusteet on suunniteltu helpottamaan katualueiden ja kiinteistöjen talvista puhtaanapitoa ja liukkauden torjuntaa.

Kokonaisvarustepaketin hinta on hieman alle 20 000 €. Kiinteistöhuoltovarusteista asiakas voi räätälöidä käyttötarkoituksiinsa parhaiten sopivan kokonaisuuden valtuutetun Mitsubishi-jälleenmyyjän kautta.

Autoon on asennettu kiinteä hydrauliikka, jossa kiilahihnakäyttöisen hydraulipumpun avulla voima lisälaitteita varten otetaan auton moottorista. Pumppu on varustettu magneettikytkimellä, joka mahdollistaa hydrauliikan poiskytkennän silloin kun lisälaitteet eivät ole käytössä.

Eteen asennettu nivelaura on helposti pika-asennettava ja poistettava, joten se ei häiritse auton muuta käyttöä. Auran siivet voidaan kääntää V-muotoon, jolloin lumen pysyvyys auran edessä paranee ja lumen hallittu siirtäminen tehostuu.

Kippilavahiekoittaja tarjoaa käyttäjälleen 1300 millimetrin työleveyden, joka yhdessä levittimen säädettävän pyörimisnopeuden kanssa riittää kattamaan suurimman osan kiinteistöjen jalkakäytävistä. Näiden varusteiden lisäksi on mahdollista lisätä talvikäyttöön myös liukkauden torjunta-aineen lautaslevitin ja alusterä.

Kesäkäyttöön oma varustus

Kesäkäyttöä ajatellen autoon voidaan asentaa painepesulaite, painepesuroskaimuriyhdistelmä, avoharja ja lehti-imuri. Näin auto voidaan varustaa samaa hydrauliikkaa hyödyntäen myös ympärivuotiseen käyttöön.

 

 

Lue seuraavaksi