Uutiset

Autot

Mainos – Pikalainalla lisäpääomaa kuljetusalan kalustoinvestointiin

Uuden ajoneuvon hankinta on iso päätös, joka vaatii suuren pääoman. Kuljetusalan ammattilainen ei voi tinkiä ajoneuvojen laadusta. Ostopäätös on pitkän ajan sitoumus, johon tarvitaan kuitenkin usein lainarahaa.

Tänä päivänä lainamarkkinat koostuvat perinteisistä pankkilainoista ja pienempien yritysten tarjoamista pikaluotoista. Perinteisen pankkilainan saaminen voi olla aikaa vievää ja vaatii usein henkilökohtaisen tapaamisen lainoittajan kanssa. Siksi pikalaina voi olla hyvä vaihtoehto jos lainattava pääoma on pieni ja lainaraha on saatava kiireellisesti. Verkosta haettavan pikalainan ei tarvitse olla kallis, mikäli kilpailutat parhaat lainatarjoukset.

Viime vuosien aikana lainamarkkinoille on saapunut uusia riippumattomia toimijoita ja rahoitustapoja, jotka pyrkivät haastamaan perinteiset Suomessa toimivat pankit. Käyttämällä lainaa-helposti -sivun lainavertailupalvelua pystyt kilpailuttamaan näiden kaikkien uusien toimijoiden lainatarjoukset minuuteissa.

Huolellinen lainaehtoihin perehtyminen on tärkeää, mitä tahansa lainaa hakiessa. Erityisesti vakuudettomien verkkolainojen kohdalla. Kun selvität omaa rahoitustarvettasi, ammattilaisten apuun turvautuminen lainan valinnassa on usein paras vaihtoehto. 

Lainaa-helposti.fi -vertailupalvelun ansiosta, sinun ei tarvitse arvailla lainojen piilokuluja, vaan kaikki tärkeimmät lainaehdot ovat helposti nähtävissä yhdellä silmäyksellä, joten vertailuprosessi on täysin läpinäkyvä.

Helppoa, eikö?

Pienlainaa yllättäviin tilanteisiin

Pienlainojen etu on niiden nopeudessa ja helppoudessa. Omasta pankistasi haettu yrityslaina on lähes aina edullisempi vaihtoehto, mutta yllättävät kustannukset voivat vaatia pikalainan käyttöä. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi kaluston rikkoutuminen tai sairastumistapaus.

Vaikka lainantarve olisi kiireellinen, on lainapäätökseen järkevä käyttää aikaa ja harkintaa. Laina on aina velkaa, joka on myös maksettava takaisin sopimuksen mukaisesti.

Kun oma maksukyky ja maksuajat ovat selvillä, on helppo tehdä pikainen laskelma lainan todellisista kuluista ja päättää itse, mikä lainamuoto sopii parhaiten sinun tai yrityksesi sen hetkisiin tarpeisiin. Pikalainojen kulut ovat usein korkeammat ja takaisinmaksuajat lyhyemmät, verrattaessa perinteisestä pankista haettavaan lainaan.

Tämä asettaakin suuremman vastuun lainanhakijalle, sillä pikaluotonantaja ei tee tarkkaa arviota maksukyvystäsi tai laadi tarkkaa takaisinmaksusuunnitelmaa. Nämä toimet jäävät yksin lainanottajan kontolle.

Hallitsemattomasta pikalainan otosta voi muodostua nopeasti ongelma, joten on tärkeää kartoittaa oma taloudellinen tilanteesi ja lukea lainaehdot tarkasti, ennen kuin ottaa lainaa.

Verkon pienlainoja ei tarvitse pelätä, kunhan olet tutustunut lainaehtoihin, takaisinmaksusuunnitelma on laadittu ja olet laatinut henkilökohtaisen budjetin laina-ajalle. Lainoja vertailevien sivustojen kautta verkosta löytyy takuulla sopiva lainamuoto jokaiselle rahaa tarvitsevalle.

Hakijan on itse päätettävä, mikä kaikista tarjolla olevista lainoista on omaan tai yrityksen tilanteeseen sopivin. Kun lainanotto on tarkkaan suunniteltu ja taustatyö huolellisesti tehty, on lainapäätöksen tekeminen kestävällä pohjalla.

Artikkeli on Lainaa helposti -vertailupalvelun tuottamaa kaupallista sisältöä.​

Lue seuraavaksi