Uutiset

Autot

MAD-kierrejousisarjat Vallilan Takomolta

Vallilan Takomo on kautta maan tunnettu täyden palvelun jousitalo sekä ajoneuvojen alustaratkaisujen asiantuntija. Yrityksessä on asiakaspalautteeseen aina kiinnitetty tarkoin huomiota ja uusia ratkaisuja autoilijoiden havaitsemiin ongelmiin kehitetään yhdessä tuotevalmistajien kanssa. Nyt Vallilan valikoimaan ovat saapuneet MAD-kierrejousisarjat, joiden avulla esimerkiksi esteettömien ajoneuvojen ajo-ominaisuuksia saadaan kehitettyä edullisella ja nopealla tavalla.

Kierrejousien avulla auton ajo-ominaisuuksia, maavaraa ja kuormakantavuutta on helppo parantaa tilanteissa, joissa lisälehtisarjoille ei vielä ole tarvetta. Vallilan Takomon valikoimassa on vakiovahvuisia kierrejousia, vahvistettuja kierrejousia sekä korottavia kierrejousia. Hollantilaiset MAD-kierrejouset kestävät pitkään ja parantavat auton ajo-ominaisuuksia, maavaraa ja kuormakantavuutta. Kierrejouset soveltuvatkin erinomaisesti esimerkiksi invatakseihin, matkailuajoneuvoihin sekä kevyessä tavarakuljetuksissa käytettäviin ajoneuvoihin.

Nopea asennus

Kierrejousisarjojen vahvuutena on myös niiden helppo ja nopea asennettavuus. Toimenpide ei kauaa aikaa vie ja esimerkiksi Volkswagen Caddyn kohdalla kokonaiskustannukset ovat ainoastaan noin 500 euroa. Summa on erittäin kohtuullinen ottaen huomioon ominaisuuksien huomattavan parantumisen vaativissa olosuhteissa. Vallilan Takomo onkin asentanut jo yli 200 kierrejousisarjaa maamme ajoneuvoihin ja loistavan asiakaspalautteen kautta sarjojen suosio on edelleen vahvassa kasvussa.

Vallilan ammattitaidolla oikeat ratkaisut

Vallilan Takomon monipuolinen tuote- sekä palveluvalikoima on kasvattanut suosiotaan hyvin laajalla rintamalla ja ajo-ominaisuuksien arvostus on kehittynyt sekä ammattiautoilijoiden sekä tavallisten kuljettajien parissa. Autopuolella viidakkorummun vaikutus on hyvin voimakas ja tutun autoilijan antama suositus toimii aina erittäin hyvin. Vallilan Takomon maine onkin korkealla tasolla ja jousitusasioissa yritys onkin monen ensimmäinen valinta. Vankan ammattiosaamisen kautta Vallila pystyykin suosittelemaan asiakaskohtaisesti järkevimmät ratkaisut, jotka ottavat huomioon asiakkaan ajoneuvon laadun ja sillä suoritettavat työtehtävät. Toimintaa täydentää loistavasti erittäin kattava ja helppokäyttöinen verkkokauppa, josta voi hankkia laadukkaita tuotteita MAD:n lisäksi esimerkiksi Koni-, SV-, Sachs-, VB- tai DriveRite-valikoimista.

LUE MYÖS: Kantavuutta ja kestävyyttä jousitusratkaisujen avulla

Lue seuraavaksi