Uutiset

Autot

LMC:ltä Suomeen suunniteltuja malleja

LMC tuo markkinoille tukevan joukon uutuuksia mallivuodeksi 2014, sillä saksalaisvalmistaja esittelee puoli-integroiduista ja integroiduista malleista edullisemmat Sport Line –mallit. Sarjatuotantomallistoa taasen laajennetaan nostovuoteella varustetuilla malleilla ja Long Life Technologie –korirakennetta hyödynnetään nyt ensimmäistä kertaa alkovimalleissa.

Teknisiin innovaatioihin ja kevytrakennetekniikkaan erikoistuminen on ollut saksalaiselle LMC:lle oikea ratkaisu tuotekehityksessä. Viime vuonna lanseerattu ja kosteudelta suojaava Long Life Technologie -korirakenne on saanut hyvän vastaanoton ja mallivuonna 2014 valmistaja laajentaa tätä osaamistaan myös alkovimalleihin ja osittain myös vaunupuolelle.

Vakiovarusteina niin perushintaisissa Lift-malleissa kuin muutenkin mallivuoden 2014 LMC-matkailuautoissa lukuun ottamatta retkeilyautoa on Long Life Technologie –korirakenne, 130 hevosvoiman moottori, painevesijärjestelmä, hidastimella sulkeutuvat keittiön vetolaatikot sekä LMC:n erikoisuus – Truman talvipaketti nestekiertoisella lattialämmityksellä, jonka ansiosta miellyttävästä lattialämmöstä voi nauttia missä tahansa ilman ulkoista sähköliitäntää. Mallista riippuen vakiovarusteisiin kuuluu myös Fiatin tai AL-KO:n alustapaketti, johon kuuluu muun muassa ohjaamon automaattinen ilmastointi, vakionopeudensäädin, nahkaratti, ja apukuljettajan turvatyyny. Fiatin mukana tulee lisäksi ESP Traction + -sähköinen luistonestojärjestelmä.

Viisi nostovuodemallia viidelle matkustajalle

Ensimmäistä kertaa historiassaan LMC aloittaa nyt nostovuodemallien sarjatuotannon. Viime vuonna Suomessakin myynnissä olleet Black Selection -erikoismallit saavat rinnalleen kolme uutta pohjaratkaisua sekä vaihtoehtoisen värin ja varustelun – hinnaltaan huokeampana valkoisena. Breezer Lift -nimellä kulkeva LMC 2014 -nostovuodemallisto kattaa kaikki suomalaisten suosimat pohjaratkaisut viidelle matkustajalle.

Black Selection -varustelu laajenee

Viimevuotisesta Black Selection –erikoismallista tutun varustelun, muun muassa mustan ohjaamon, markiisin, peruutuskameran, korkeakiiltoiset kaapistot, alumiinivanteet, ohjaamon astinlaudat ja asunto-osan tunnelman viimeistelevän tyylikkään Aurora-tekstiilin saa nostovuodemallien lisäksi nyt myös LMC:n alkovi- ja van-malleihin sekä uuteen puoli-integroituun Sport Line -mallistoon.

Myös Breezer-alkovimallit ovat uudistuneet sisätiloiltaan ollen saatavana tyylikkäänä Black Selection -varustelulla. Painevesijärjestelmä, monitoimikaihtimet ja kirkaslasinen Mini-Heki –kattoikkuna on lisätty alkovimallien vakiovarusteisiin.

Puoli-integroitujen ja integroitujen Sport Line -mallisto

Täysin uutta LMC-merkin alla on hinnaltaan edullisempi, viidestä puoli-integroidusta ja neljästä integroidusta mallista koostuva Sport Line –mallisto. Kuten jo nimikin lupaa, ”Sportit” ihastuttavat dynaamisella ulkonäöllään ja nuorekas ilme jatkuu myös sisällä asunto-osassa. Parasta on edullinen hinta jo kattavasti suomivarusteltuna.

Liberty Tourer 59 – kompakti moniosaaja

Ketterästi kaupunkiajoon, tavaroiden kuljettamiseen ja kakkosautoksikin matkailun ohella soveltuva Liberty Tourer 59 on LMC:n vaihtoehto retkeilyautoa suunnittelevalle. Nerokkaan rakenteensa ja toiminnallisten yksityiskohtiensa ansiosta käytännöllinen retkeilyauto tarjoaa kaiken spontaanillekin lomamatkalle tarvittavan; sähkökäyttöisen kasetti-wc:n, suihkun, pesualtaan ja lämminvesivaraajan, keittiössä 2-liekkisen lieden, jääkaapin, vetolaatikot astioille ja ruokatarvikkeille sekä mukavan ison vuoteen takaosassa. Liberty Tourer 59 -retkeilyautoon on valittavana kaksi sisustusvaihtoehtoa, sininen Marina ja ruskea Bruna.

Lue seuraavaksi