Uutiset

Autot

LMC Blackline -mallisto – mustakeulojen suosio jatkuu

LMC on matkailuajoneuvoalan pioneeri, joka on tunnettu innovatiivisuudestaan ja ennakkoluulottomuudestaan. Tämä näkyy myös rohkeassa ulkoisessa suunnittelussa ja virkistävän erilaiset mustakeulaiset LMC:n matkailuautot ovat ottaneet asemansa maamme karavaanaripiireissä. Tämän vuoden LMC -mallistot ovat saapuneet markkinoille mukanaan monia uusia piristäviä ominaisuuksia.

LMC on vuosien mittaan saavuttanut maassamme luotettavan maineen, jonka perustana ovat olleet kestävä korirakenne ja hyvät talviominaisuudet. Nämä piirteet korostuvat myös uutuusmalleissa, sillä niihin myönnetään pitkäikäisen Long Life Technologie -korirakenteen ansiosta 12 vuoden tai 120 000 kilometrin tiiviystakuu. LMC:t ovat luonnollisesti hyvin tarkkaan räätälöitävissä käyttötarpeen ja omien mieltymysten mukaisesti. Tämä näkyy runsaissa tekstiilivaihtoehdoissa ja esimerkiksi vuodeosaston saa halutessa joko saareke-, erillis- tai poikittaisversiona.

LMC:llä jo vakiovarustelu on huippuluokkaa, mutta yksilöllisyyttä haluava voi tietenkin lisätä ominaisuuksia tarpeen mukaan. Peruspaketissa on mukana monia pieniä älykkäitä yksityiskohtia, kuten Thetford-jääkaapin erillinen pullo-osasto. Keittiö on L-muotoisena tilaa säästävä ja se soveltuu hyvin myös lapsiperheen tarpeisiin. Vuoteet ovat ylellisen pehmeitä ja etuosan nostovuode on erittäin helppo ja nopea ottaa käyttöön. Kaappitilaa on runsaasti ja erilliset wc- ja suihkutilat lisäävät käyttökapasiteettia. Fiksu ominaisuus on myös takaosan vuode-, wc- sekä suihkuosaston ja muun matkustamon välinen ovi, joka sulkemalla voidaan parantaa vaikkapa pienten lasten päiväunien rauhallisuutta.

Matkustusmukavuuden takaa jo vakiovarusteluun kuuluva nestekiertoinen lattialämmitys ja lämmityksen tasoa voi luonnollisesti vielä kehittää omien mieltymysten mukaisesti. Jokapäiväinen käyttö on tehty helpoksi, sillä esimerkiksi lämpötilojen säädöt onnistuvat samasta ohjausyksiköstä ja vesi- sekä kaasusäiliöt ovat helposti saavutettavissa.

Myös kuljettaja on huomioitu ja Fiat Ducato on erittäin hyvin varusteltu jo perusversiona. Tarjolla on kaikki Ducaton moottorivaihtoehdot ja ajamiseen riittää B-kortti. Painorajoitusten kanssa ei LMC:n kanssa tule muutenkaan ongelmia, sillä jokaisen ajoneuvon mukana toimitetaan tarkka painotodistus. Näin kantavuudet ovat tarkoin tiedossa, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

LMC:n koritekniikka edustaa alansa huippua ja siinä on kiinnitetty huomiota sekä kestävyyteen että keveyteen. Puurunko on korvattu polyuretaanirungolla ja kosteutta läpäisemätön XPS-rakenne takaa pitkän käyttöiän. Katto ja alapohja ovat lasikuituvahvisteisia ja tuore- sekä harmaavesisäiliöt ovat sijoitettu pakkasilta suojaan alustan palkkien väliin. Keveydestään huolimatta LMC on myös erittäin vakaa ajettava, sillä toimiva alustaratkaisu yhdistettynä tyylikkäisiin 16 tuuman renkaisiin tuo vakautta kaikkiin ajo-olosuhteisiin.

Lue seuraavaksi