Uutiset

Autot

Linglong haastaa perinteiset merkkirenkaat

Linglong -talvirengas

Linglong GreenMax Winter Grip on Ivalon arvostetussa talvirenkaiden testilaitoksessa, Test World:ssä testattu uutuusnastarengas, jonka kehitystyö on tehty suomalaisten testien pohjalta suomalaisia talviolosuhteita varten. Valmistajan mukaan testeissä Linglong pääsi laadultaan vertailurenkaina olleiden markkinoiden kärkituotteiden tasolle.

”Vielä muutama vuosi sitten Linglongin kiinalaiselta kalskahtava nimi olisi ollut kauhistus kuluttajille, mutta nyt asiat ovat toisin. Kun Linglongin kesärengas voitti Tekniikan Maailman testissä Michelinin, Linglongit suorastaan revittiin käsistä. Upea testimenestys sekä uskomattoman hyvä asiakastyytyväisyys ja siitä syntynyt puskaradioefekti ovat tehneet Linglongista rengasalan kuuman brändin Suomessa. Tänä talvena Linglong tuo markkinoille Suomen talviolosuhteisiin kehitetyn nastarenkaan, josta odotetaan myyntimenestystä. Testeissä Linglong osoittautui vertailukelpoiseksi merkkinastarenkaiden kanssa”, sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Linglongia kehitettäessä tutkittiin useita eri kumiseoksia ja rakenteita, jotta saataisiin täydellisesti Suomen talveen soveltuva rengas. Nyt esiteltävä rengas on viimeistelty suomalaisilla Tikka-nastoilla, jotka takaavat erinomaisen jääpidon. Linglongin sitoutumisesta huippulaatuun kertoo myös se, että tehdas on harvoja aasialaisia, jotka nastoittavat renkaat itse tehtaalla. Tätä varten Linglong on hankkinut markkinoiden parhaat suomalaiset A-tekniikan automaattikoneet, joilla päästään parhaaseen mahdolliseen nastoituslaatuun. Renkaan kehitystyö onkin nojannut pitkälti alansa parhaiden suomalaisten nastarengasasiantuntijoiden osaamiseen.

”Suomalaiset arvostavat, että talvirengas on testattu Suomen ankarissa talvioloissa. Vain sellainen rengas voi vastata ominaisuuksiltaan ja käyttäytymiseltään Suomen äärimmäisiä ja vaihtelevia säätiloja – välillä tupruttaa lunta niin ettei eteensä näe, sitten tuleekin jo vettä ja lopulta tiet ovat jäässä tai sohjossa. Linglongin suomensukuisuus tarkoittaa sitä, että kuluttaja saa autonsa alle talvirenkaat, joihin hän voi varauksetta luottaa. Mikään ei ole niin tärkeää talvirenkaissa kuin turvallisuudentunne. Kun tuon turvallisuudentunteen saa hankittua aiempaa edullisemmin, niin uskon, että myös Linglong Winter Grip revitään kesärenkaiden tavoin käsistä”, jatkaa Heiskanen, jonka mukaan tällä hetkellä Linglong-nastarengasta on saatavilla 28 eri kokoluokassa.

Lue seuraavaksi