Uutiset

Autot

Lectica Transit -bussi ja matkailuauto esittäytyvät

Lectica Transit

Tamperelainen Hakalan Verhoomo tunnetaan Ford-osaamisestaan ja Suomen olosuhteisiin soveltuvien ajoneuvojen valmistustaidosta. Yrityksen Lectica-tuotemerkki kulkee kehityksen kärjessä ja nyt markkinoille ovat saapuneet uusi Lectica Transit-bussi sekä monikäyttöinen Lectica-matkailuauto.

Uusi Ford Transit -bussi edustaa Lectican tunnettua perusosaamista ja odotettu malli on jo herättänyt totuttua kiinnostusta taksimarkkinoillamme. Lectican Katri Hakala kertoo, että keskikorkea ja pitkä malli tulee luultavasti olemaan jälleen suosituin versio markkinoillamme, mutta asiakastarpeiden mukaisesti Transitia on saatavana luonnollisesti myös muilla kokovaihtoehdoilla. Lectican Transit on varusteltavissa monipuolisesti omien työtehtävien mukaan ja istuinvaihtoehtojen kautta Fordista saa 1 + 8/13 -koululaisauton, 1+8 -bussin tai vaikkapa huippuluokan invataksin. Asiakkaalla on myös mahdollisuus vaikuttaa moniin yksityiskohtiin, kuten vaikkapa istuinten ja verhoilujen kangasvaihtoehtoihin. Istuimissa on myös käytössä Lectican erittäin toimivaksi todettu kääntömekanismi, jolla istuimet saa siirrettyä helposti ja nopeasti kuljetustarpeen mukaisesti.

Uutta Lectica Transitia on selvästi odotettu jo jonkin aikaa, sillä niin pirteästi ajoneuvo on löytänyt omistajansa kautta maan. ”Jo nyt Transit-busseja on tilattu toistakymmentä ja myös ensimmäiset toimitukset on jo suoritettu”, kertoo Katri Hakala.

Autoilussaan monipuolisuutta vaativalle oikea ratkaisu on Lectican matkailuauto, jossa ketteryys ja ajo- sekä matkustusmukavuus yhdistyvät toimivasti suureen tavaratilaan. Myös Lectica-matkailuautossa voi istuin- sekä muut ratkaisut räätälöidä hyvin tarkoin ja merkittävimpänä tekijänä onkin usein tarvittavan tavaratilan koko. Lectica-matkailuauton muunneltavuus onkin havaittu nopeasti ja monesti ajoneuvo palveleekin päivisin työajossa ja iltaisin sekä viikonloppuisin harrastustoiminnassa. Lectica-ajoneuvojen monipuolisuus ja toiminnallisuus on havaittu myös maamme autovuokraamoissa ja esimerkiksi Avis Autovuokraamo on hankkinut vuokrauskäyttöönsä kaksi Lectican 2 + 6 -paikkaista matkailuautoa.

Lecticalla on tuttuun tapaan kova vauhti päällä ja esiteltyjen uutuustuotteiden lisäksi yritystä työllistää runsaasti myös Transit-kuorma-autojen jatko-ohjaamojen valmistus. Lecticalla on hyviä uutisia myös Fordin Custom-mallistoon mieltyneille, sillä niin uutuusbussi kuin matkailuauto voidaan rakentaa myös Customin pohjalle.

Lue seuraavaksi