Uutiset

Autot

Lahden Caravan 2014 -messuilla uutuustulva

Matkailuajoneuvoala on taluttanut käyttäjien ulottuville ennennäkemättömän suuren uutuustulvan. Lahden messukeskuksessa perjantaina 19.9. avautuneiden messujen uutuustarjonnan pääpaino tuntuu olevan keveissä, hinnoittelultaan kilpailukykyisissä tuotteissa.

Lahden messukeskuksessa nyt jo 14. kertaa järjestettävä alan suurtapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten alan harrastajien parissa. Vuosi vuodelta kasvaneet kävijämäärät yhdessä näyttelytarjonnan laajentumisen kanssa osoittavat, että Matkailuajoneuvotuojat MAT ry ja Lahden Messut Oy ovat vieneet tapahtumaa oikealla tavalla oikeaan suuntaan.

Lahdessa 19.–21.9. järjestettävillä Caravan-messuilla on esillä ennätyksellinen joukko kalustoa, jonka joukossa on myös ennätyksellinen määrä uutuustuotteita. Osaltaan uutuustarjonnan laajuus johtuu asuntoautomarkkinoita dominoivan Fiat Ducaton uudistumisesta, joskin osaltaan uutuuksien määrään on vaikuttanut myös asiakkaiden ostokäyttäytyminen. Suosiotaan ovat kasvattaneet erityisesti kilpailukykyisesti hinnoitellut edulliset asuntoautot, joiden varustelua on tehty maltilla. Maltilla tehdyn varustelun ohella muutoksia on tehty myös perusrakenteisiin, uusilla korimateriaaleilla on saatu aikaan aiempaa keveämpiä ja kosteutta paremmin kestäviä rakenteita.

Messuilla nähtävän kaluston kokoskaala ulottuu retkeilyyn sopivista ajoneuvoista isoihin huvilavaunuihin ja linja-automaisiin maantieristeilijöihin. Molemmista ajoneuvotyypeistä löytyy lukematon määrä erilaisia pohjaratkaisuja, joten reilun 300 ajoneuvon valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen.

Lue seuraavaksi