Uutiset

Autot

Kylmälaitteet vaativalle autoilijalle

KHP-Myynti on Ilmajoella toimiva perheyritys, jolla tuli viime vuonna täyteen komeat 30 vuotta konealalla. Yritys aloitti traktorien huoltopisteenä ja varaosapalveluna, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana yritys on keskittynyt kylmä- ja ilmastointilaitteisiin sekä muihin lisävarusteisiin.

KHP-Myynti on vuosien mittaan saavuttanut vankan maineen ilmastoinnin ja kylmälaitteiden asiantuntijana. KHP-Myynnin Tommi Piirto kertoo, että usein käännytään heidän puoleensa kun tarvitaan täysin uusia ratkaisuja. ”Asiakas kysyy onko jokin ratkaisu mahdollinen ja meidän kantamme on, että mikäli autossa tai koneessa on ohjaamo ja moottori, niin kyllä onnistuu”, kertoo Tommi.  KHP-Myynnille tuleekin merkittävässä määrin erikoistilauksia, joihin yrityksen vankalla suunnittelutaidolla kehitetään toimiva ratkaisu.

KHP-Myynti oli aikaisemmin tunnettu lähinnä konepuolen asiantuntemuksesta, mutta kun asiakkaat yhä useammin kysyivät heiltä myös autopuolen palveluita, oli aika kehittää toimintaa. Autojen kylmälaiteasennukset alkoivat toden teolla vuonna 2012 ja heti alusta pitäen oli selvää, että työssä käytetään mahdollisimman paljon omaa tuotantoa ja suunnittelua. Asiakkaalle räätälöidään kerralla kaikki kuntoon, jolloin hän saa täydellisen toimivan paketin yhdellä toimituksella.  Eristykset, kylmäkoneet ja muut vaadittavat laitteet tehdään mittatilaustyönä ja hyvin suosittuja ovat viime aikoina olleet kaksiosaiset tavaratilat, joissa on sekä kylmä- että pakkastila erilaisia tuotteita varten.Kylmyyden säilymisestä KHP-Myynnin autotuotteissa vastaavat Israelissa valmistettavat Alex Original -kylmälaitteet.

KHP-Myynnin Tommi Piirto on erittäin tyytyväinen ilmastointilaitevalikoimansa monipuolisuuteen ja runsaisiin käyttömahdollisuuksiin. Yrityksen tarjonnassa on sopivia laitteita esimerkiksi kuljetustoimintaan, urakointiin, maatalouteen ja metsätöihin.Autopuolella KHP-Myynnin asiakaskunta on ollut monipuolista ja kylmäketjunsa toimivuuden ovat varmistaneet niin isot kuljetusliikkeet kuin pientuottajat. KHP-Myynnin kylmälaitteet voidaan asentaa kaikkiin automerkkeihin aina pikkupakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin saakka. Kylmäkoneiden lisäksi KHP-Myynti valmistaa tavaratilojen muotoja mukailevia eristyksiä kaikenkokoisiin ajoneuvoihin sekä lämmitystoiminnolla varustettuja ilmastointilaitteita autojen matkustamoihin aina 29-paikkaisiin linja-autoihin saakka. Yrityksen osaamisen tasosta kertoo myös hyväksyttyjen ATP-varustusten valmistamisen vaativaan käyttöön.

Peruutuskamerat ammattimaiseen käyttöön

KHP-Myynnin tuoreinta tarjontaa edustavat laadukkaat peruutuskamerajärjestelmät. Korkealuokkainen ja kovaakin käyttöä kestävä järjestelmä voidaan varustaa kolmella kameralla, jotka on yhdistetty seitsemän tuuman teräväkuvaiseen näyttöön. Kamerat ja kaapelit ovat vedenkestäviä ja linsseissä on lämmitysjärjestelmä, joka takaa toimivuuden myös talvisissa olosuhteissa. Järjestelmää voidaan ohjata myös kaukosäätimellä ja lisävarusteeksi voi valita ryhmäkaapelin, joka helpottaa entisestään tarkkuutta vaativien tehtävien suorittamista. Peruutuskamerajärjestelmään sekä muihin KHP-Myynnin tuotteisiin on hyvä mahdollisuus tutustua tarkemmin Kuljetus 2013 -näyttelyssä Jyväskylässä toukokuussa sekä Power Truck Show:ssa Alahärmässä elokuussa.

Huoltolaitteet, varaosat ja tarvikkeet täydentävät palvelun

KHP-Myynnin valikoimassa on myös kattava valikoima työkoneilmastoinnin varaosia kaikkiin traktoreihin, puimureihin sekä raskaaseen kalustoon. Suoraan hyllystä saadaan esimerkiksi kompressorit, kuivaimet, venttiilit, painekytkimet, letkut ja lauhduttimet. Lisäksi kaikki huolloissa tarvittavat kylmäaineet, öljyt, väriaineet ja typpitesterit kuuluvat KHP-Myynnin tarjontaan. Merkittävä tuote yrityksen valikoimassa on Country Clima -täysautomaattinen ilmastoinnin huoltolaite. Sen käyttöliittymä on suomenkielinen ja tietokantaan kuuluvat autot, traktorit, maarakennuskoneet sekä metsätyökoneet. Country Clima on valmistettu Italiassa ja KHP-Myynti on ollut voimakkaasti mukana tuotteen kehitys- ja suunnittelutyössä.

Lue seuraavaksi