Uutiset

Autot

Kutilan Liikenne Oy – ennakkoluulotonta liikennöintiä Lapissa

Rovaniemeläinen perheyritys, Kutilan Liikenne Oy ajaa reittiliikennettä Lapin ja Oulun läänissä, tilausliikennettä kotimaassa ja ulkomaille sekä lähi- ja palveluliikennettä Rovaniemellä. Lisäksi yritys hoitaa erilaisia kokouksiin ja kongresseihin liittyviä kuljetuspalveluita sekä jatkokuljetuksia Rovaniemen lento- ja rautatieasemalta Lappiin sekä Pohjoiskalottiin.

Tilausliikennepalveluja yritys tarjoaa sekä kotimaassa että ulkomaille. Pääasiallinen Kutilan Liikenteen toimialue on kuitenkin Rovaniemi sekä pohjoinen Suomi, missä sillä on kotikenttäetu. Tutut tiet, ammattitaitoiset kuljettajat sekä hyvä kalusto mahdollistavat turvalliset ja viihtyisät matkat. Lisäksi henkilökunnan paikallistuntemus antaa vastaukset asiakkaiden kysymyksiin ja toivomuksiin. Ulkomaan tilausajot suuntautuvat nykyään lähinnä Pohjois-Norjaan, Ruotsiin ja Venäjälle.

Ennakkoluulottomuutta kalustohankinnoissa – Kutilan Liikenne hankki viime keväänä uuden tsekkiläisen 35+1+1-paikkaisen SOR LH 9,5 -bussin. Toimitusjohtaja Pertti Kutila on ollut tyytyväinen auton toimintaan Lapin vaativissa olosuhteissa.

Asentaja Risto Koivula huoltaa ja korjaa Kutilan Liikenteen linja-autot ja tarvittaessa hyppää myös ratin taakse kuljettajan rooliin.

Pertin poika, Antti Kutila edustaa kolmatta sukupolvea Kutilan Liikenne Oy:ssä. Antti hoitelee ajojärjestelyä ja ajaa myöskin tarvittaessa, kuten serkkunsa Mattikin.

Lapin Safari -matkoja varten Kutilan Liikenteellä on erikoisauto, 30-paikkainen Dodge PTH-S600.

Kutilan Liikenteen toimitilat sijaitsevat Rovaniemellä Saumaajantie 1:ssä.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi