Uutiset

Autot

Kuljetus-Logistiikka: MAN eTGE -täyssähköpakettiauto esillä

MAN esittäytyy Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla kattavalla mallistollaan, joka koostuu TGE-pakettiautoista sekä kuorma-autoista kaikissa kokoluokissa. MANin laajan malliston ja nykyaikaisten lisäpalveluiden avulla asiakkaille voidaan tarjota tehokas ja kokonaistaloudellinen ratkaisu kaikkiin kuljetustehtäviin. MAN on yksi Euroopan suosituimmista kuorma-automerkeistä ja se on tunnettu kuljettajaystävällisyydestään ja luotettavuudestaan.  

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut toimivat Suomen ensiesittelynäyttämönä malliston ensimmäiselle täyssähköautolle. Torstaina 9.5.2019 esitellään MAN eTGE -täyssähköpakettiauto, joka tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon kaupunkiympäristössä tapahtuvaan jakeluliikenteeseen.

Osastollamme 6f2 voi tutustua myös huippusuositun Stam1na-yhtyeen kiertueautoksi yksilöllisesti räätälöityyn MAN TGE -retkeilyautoon, josta ei näyttäviä yksityiskohtia tai viihde-elektroniikkaa puutu.

Stam1na-yhtyeen jäsen on paikalla esittelemässä autoa lauantaina 11.5. klo 12–14. Auton luovutus yhtyeelle tapahtuu MANin osastolla klo 13.00.

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messujen MAN-osastolla (6f2) esillä ovat seuraavat mallit:

  • MAN eTGE -täyssähköpakettiauto, joka saa Suomen ensi-iltansa Kuljetus Logistiikka 2019 –messuilla.
  • MAN TGE 4×4 3.180 automaatti. Stam1na-yhtyeen kiertueauto, joka on rakennettu Carsportilla näyttävästi yhtyeen toiveiden mukaisesti.
  • MAN TGX 33.580 6X4 -veturi, joka on  MAN-malliston vastaus tehokkuutta ja taloudellisuutta vaativiin uusien mittojen mukaisiin kuljetuksiin. Auto on varustettu upealla X-Lion varustepaketilla.
  • MAN TGX 35.580 8X4-4 -alustakuorma-auto, joka on räätälöity raskaisiin tehtäviin ja haastaviin olosuhteisiin. Auto varustettu 580 hevosvoiman moottorilla, joka tarjoaa lyömätöntä suorituskykyä luokassaan.
  • MAN TGM 15.250 4X2 -jakeluauto, joka tarjoaa mestarilliset ominaisuudet ripeätahtiseen jakeluliikenteeseen kokonaistaloudellisuutta unohtamatta.
  • MAN TGM 13.250 4X4 -maastokuorma-auto, joka on tehty olosuhteisiin, joissa muut eivät pärjää.

On mielenkiinnon kohteena sitten myynti, jälkimarkkinointi tai tuotetekniikka, niin MAN-osaston 6f2 MAN-ammattilaiset ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin koko messujen ajan (9.–11.5.2019).

LUE MYÖS: MAN vahvempana vuoteen 2019

Lue seuraavaksi