Uutiset

Autot

Kouvolan Vaunu Paajanen vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi

Ossi ja Sirkka-Liisa Paajasen yritys Kouvolan Vaunu Paajanen Oy on vuoden 2014 matkailuajoneuvokauppias.

Vuoden 2014 matkailuajoneuvokauppias on Kouvolassa toimiva Ossi ja Sirkka-Liisa Paajasen luotsaama Kouvolan Vaunu Paajanen Oy, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1991. Ensimmäiset matkailuautot Paajanen myi viisi vuotta myöhemmin. Suomen pitkäaikaisin Dethleffs-matkailuajoneuvojen jälleenmyyjä edustaa nykyään myös Kabea, Sunlightia ja Globecaria.

”Edustukset ovat jonkin verran vaihtuneet vuosien aikana. Olemme tietoisesti keskittyneet vain muutamaan merkkiin, sillä niin pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Matkailuauto- ja -vaunumyynnin lisäksi meillä on myös tarvikemyymälä”, kertoo Ossi Paajanen.

”Teemme huoltojen ja korjausten lisäksi matkailuajoneuvoille muun muassa pesut ja vahaukset sekä kaasulaite-, multimedia- ja lisälaiteasennukset. Meiltä saa matkailuajoneuvoja myös vuokralle. Vuokraus on hyvä tapa kokeilla karavaanimatkailua tai matkailuajoneuvon soveltuvuutta omiin harrastuksiin”, jatkaa Paajanen.

Ossi Paajasen perheessä karavaanariharrastuksen siemenenä toimi maantiepyöräily, tarjosihan matkailuvaunu vuodenajasta riippumatta hyvän ja edullisen tukikohdan harjoitus- ja kilpailumatkoilla. Omien kokemusten perusteella Paajasen on ollut helppo kertoa asiakkailleen sekä myymistään tuotteista että niiden tarjoamista monipuolisista käyttömahdollisuuksista.

”Moderni matkailuajoneuvo tarjoaa lämpimät ja hyvin varustellut puitteet ympärivuotiseen vapaa-ajanviettoon matkailun ja harrastusten parissa. Talvella matkailuautoilla ja -vaunuilla majoitutaan leirintäalueiden lisäksi erityisesti laskettelukeskuksissa”, kertoo Ossi Paajanen.

Joustavaa asiakaspalvelua

Paajasen yhtiökumppani jäi eläkkeelle vuonna 2000, ja siitä alkaen Ossin yhtiökumppanina on ollut vaimo Sirkka-Liisa. Vuonna 2000 Korjalan teollisuusalueelta vuokratut tilat siirtyivät muutamaa vuotta myöhemmin yrityksen omistukseen, ja sen jälkeen sekä piha-alue että rakennusala on kasvanut merkittävästi.

”Huoltotilat kolminkertaistuivat vuonna 2007 valmistuneen laajennuksen yhteydessä, ja nyt meillä on töissä kolme asentajaa. Pojat Juha ja Esa ovat olleet jo vuosia mukana perheyrityksen toiminnassa, ja vetovastuu siirtyykin heille muutaman vuoden sisällä”, kertoo tänä vuonna 60 vuotta täyttänyt yrittäjä, jolle asiakastyytyväisyys ja sen myötä syntyvät pitkät asiakassuhteet ovat kaiken toiminnan perusta.

Kouvolan Vaunu Paajanen on saanut kiitosta erinomaisten huoltopalvelujen lisäksi asiakaspalvelun joustavuudesta.

”Asiakastyytyväisyyttä ei saavuteta ilman hyviä päämiehiä ja tarviketoimittajia”, kiittelee vuoden matkailuajoneuvokauppias Ossi Paajanen yrityksensä yhteistyökumppaneita.

MAT jakoi vuoden matkailuajoneuvokauppiaan tunnustuksen nyt seitsemännen kerran.

Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:lle uusi toiminnanjohtaja

Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtajana pitkään toiminut Erkki Hannula jäi eläkkeelle 31.10, jonka jälkeen uutena toiminnanjohtajana on aloittanut 1.11. Petri Niemenmaa (53).

Petri Niemenmaa on tehnyt pitkään myyntiä ja markkinointia mediamaailmassa. Hän on ollut mm. käynnistämässä Suomen Radiobookingia ja MTV3:ssa Radio Novaa ja SubTV:tä.

MAT ry:n toiminnanjohtajan tehtävän ohella Ylöjärven Viljakkalassa asuva Niemenmaa tekee myös jatkossa töitä Lahden Classic Motorshow’lle, Mobilisti-lehdelle ja Kangasalan Mobilian Autokylälle.

Lue seuraavaksi