Uutiset

Autot

Koululaiskuljetuksia 14 Altas-bussin voimalla

Taksikuljetukset Harri Vuolle Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva taksi- ja pikkubussialan yritys, jolla on ajossa jo yli 30 ajoneuvoa. Yrityksen toimikuvaan kuuluu hyvin monipuolisia ajotehtäviä yksityisille ja yrityksille, mutta pääpaino on pienryhmäkuljetuksien, kuten koululaisajojen suorittamisessa. Tähän tehtävään soveltuvat loistavasti Bussikauppa.fi-yrityksen edustamat Altas-bussit Kokemusten perusteella Vuolle hankki nyt kahdeksan uutta 16-paikkaista Mercedes-Benz Sprinter 516 Ecoline -pienoislinja-autoa kuuden jo aikaisemman Altaksen rinnalle.

Taksikuljetukset Harri Vuolle Oy aloitti toimintansa vuonna 1999 ja menestyksessään kasvun taustalla on matkustajien sekä kuljettajien hyvinvoinnista huolehtiminen. Asiakkaita palvellaan yksilöllisesti ja kuljettajien ammattitaitoa pidetään yllä jatkuvien koulutusten kautta. Yrityksen toimintatavat sekä palvelun laatu on vakuuttanut myös kuntasektorilla ja koululaiskuljetusten sekä sote-kuljetusten määrä on kasvanut tasaisen varmasti. Merkittävä osa toiminnan laadukkuudesta perustuu kaluston tasokkuuteen ja esimerkiksi VIP-luokan edustusajoissa tyylistä ja mukavuudesta ei voi tinkiä. Vuolle onkin panostanut voimakkaasti Mercedes-Benzin ajoneuvoihin ja pienoislinja-autoluokassa Vuolle on havainnut johtotähden ja Altaksen yhdistelmän täyttävän mainiosti kuljetusten vaatimat edellytykset.

Rahalle vastinetta

Harri Vuolle kertoo, että Altas-tuotteissa kustannustaso on ehdottomasti kohdallaan. ”Hinta-laatusuhteeltaan Altakset ovat todella kilpailukykyisiä, sillä ne ovat kestäviä ja soveltuvat mainiosti erityisesti koululaisajoihin. Autoissa on mukana kaikki tarvittava, mutta ei mitään turhaa”, kertoo Vuolle. ”Myös kuljettajat ovat olleet niihin hyvin tyytyväisiä käytön helppouden sekä toimintavarmuuden vuoksi. Kalustoa täydentääksemme laitoimme tilaukseen myös 16-paikkaisen esteettömän invahissillä varustetun Altas-Sprinterin”, Vuolle lisää.

Vuolle on aina ollut tyytyväinen Altaksen laatuun, mutta tehdasvierailu Liettuaan paransi yrityskuvaa entisestään. ”Tehtaalla oli selvä tekemisen meininki ja linjastojen tehokkuus sekä siisteys olivat vakuuttavaa tasoa. Näin isonkin tilauksen aikataulutukseen oli helppo uskoa ja autot saatiinkin ajoon sovittuna aikana”, korostaa Vuolle.

Bussikauppa.fi tuntee asiakkaansa

Näin monen ajoneuvon hankinnan kautta on selvää, että autoilijan ja autokauppiaan välinen suhde on kunnossa. ”Bussikaupan Jari Mäki tietää alan pitkän kokemuksensa kautta tarkoin, mitä ominaisuuksia autoilija omissa työtehtävissään ajoneuvoonsa tarvitsee. Kallista omaa aikaa ei hukkaannu ja kaikki on aina toiminut sopimustemme mukaisesti”, kiittelee Vuolle. ”Myös takuu-, varaosa- sekä muut jälkimarkkinointipalvelut ovat olleet aina kunnossa ja hyvin tärkeää on myös Mäen kilpailukykyiset hyvitykset vanhasta kalustostamme. Näin ei omaa aikaa kulu joskus hankaliinkin myyntitehtäviin”, Vuolle päättää.

Lue seuraavaksi