Uutiset

Autot

Kotimainen ratkaisu leasing-palveluihin

Easy Km Jansson

Ajoneuvokaluston ja työkoneiden leasing- ja hallinnointipalveluihin erikoistunut Easy Km Oy on varmasti tuttu nimi suomalaisille alan yrittäjille. Easy Km tarjoaa kotimaisen vaihtoehdon leasingtoimintaan ja tarjolla on maan laajin merkki- ja mallivalikoima kattavine lisäpalveluineen.

Easy Km on Suomen suurin hyötyajoneuvojen vuokraajaja se on edelleen täysin valtion omistuksessa. Yrityksen toimintatapojen korkeasta tasosta todistaa Easy Km:lle myönnetty Avainlippu-tunnus, joka kertoo suomalaisen työn ja osaamisen arvostamisesta. Yhtiö panostaakin paikallisten asiakkaiden palveluun ja käyttää alihankinnoissaan pääsääntöisesti kotimaisia toimijoita. Tällä hetkellä yritys työllistää 44 alan ammattilaista, joiden asiantuntemuksen avulla asiakkaille voidaan tarjota heidän toimintaansa kehittäviä ratkaisumalleja. Easy Km:n toimintakyvystä ja luotettavuudesta toimii parhaana todisteena vakuuttava asiakkaiden referenssilista, johon kuuluu useitaSuomen suurimpia yrityksiä ja kaupunkeja.

Alan kattavin valikoima

Easy Km:n leasingpalveluiden johtaja Kari Jansson on ansaitusti ylpeä kertoessaan yrityksen tuotevalikoiman laajuudesta ja monipuolisuudesta.Tälläkin hetkellä ajoneuvojen rahoituskannassa on yli 8000 kohdetta, joista paketti- ja kuorma-autojen osuus on noin nelisen tuhatta. Merkittävästi kasvanut osa-alue on trukkien vuokraus sekä myynti ja niidentoiminnot onkin keskitetty Keravan Huhtimontien toimipisteeseen.
Palvelua täydentävät lisäksi perävaunujen, työkoneiden ja erikoisajoneuvojen vuokraus. Easy Km:llä on tarjota kaikille osa-alueille hyvin asiantuntevaa palvelua, mikä tarjoaa asiakkaalle suuria säästöjä sekä ajallisesti että taloudellisesti, kun monipuoliset vuokraukset pystytään keskittämään yhteen osoitteeseen.

Kokonaisratkaisuilla merkittävät kokonaissäästöt

Kari Jansson kertoo, että jokainen asiakas on Easy Km:lle yhtä arvokas, minkä vuoksi asiakkaiden toimintaan tutustutaan tarkoin ennen varsinaisten palvelujen tarjoamista.Kokeneet Easy Km:n ammattilaiset kartoittavat tilanteen ja yhdessä selvitetään parhaimmat kokonaisratkaisut, kuten leasingmuoto, rahoitusmallit sekä elinkaaripalvelut, kuten hallinnointipalvelut ja huoltotoiminnot.
Leasingmuotoja Easy Km:llä on tarjota kolme erilaista: huolto-, käyttö-ja rahoitusleasing. Jansson lupaa, että monipuolisen valikoiman ansiosta jokaiseen työtehtävään ja yritysmuotoon löytyy varmasti toimivin ja hyvinkin yksilöllisesti räätälöity kokonaisvaihtoehto.

Leasingratkaisu tarpeen mukaan

Perinteisesti suosituin Easy Km:n leasingtyyppi on yksinkertainen ja helppokäyttöinen huoltoleasing, joka sisältää sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä tavallisestakulumisesta aiheutuvat korjaukset. Kuukausimaksut ovat kiinteät, jolloin ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään ja ajotoiminnan budjetoitavuus helpottuu huomattavasti. Kaluston valinta tapahtuu yhteistyössä asiakkaan kanssa ja valittavissa ovat kaikki ajoneuvomerkit sekä hyvin yksityiskohtaiset lisävarustelut, kuten huoltoautokalustus tai kylmäkuljetusratkaisut. Easy Km hoitaa myös tarvittavan rahoituksen ja pakettiin kuuluvat myös määräaikaishuollot, sijaisautopalvelut, vakuutukset ja EasyService-hallinnointipalvelu. Huoltoleasingissä Easy Km vastaa myös ajoneuvonjäännösarvosta ja asiakas voikin valita nopeasti seuraavan kaluston.
Eräissä käyttötilanteissa ajoneuvon tai työkoneen käyttömääriä tai huoltotarpeita on vaikea arvioida etukäteen esimerkiksi urakan monipuolisuuden vuoksi. Näissä tapauksissa Easy Km suosittelee rahoitusleasingratkaisua, jossa vuokraa maksetaan ainoastaan ajoneuvon
pääomasta ja asiakas huolehtii ylläpitokuluista sekä realisoinnista.
Käyttöleasing on kahden edellisen muodon yhdistelmä, jossa Easy Km tarjoaa asiakkaalle aikaan ja kilometreihin sidotun ratkaisun ja asiakas vastaa kohteen ylläpidosta.

Elinkaaripalveluilla tehokkuutta työelämään

Easy Km:n vastuulliseen toimintamalliin kuuluvat leasingin ohella muut räätälöitävät alan palvelut. Ne kattavat koko ajoneuvon elinkaaren hankinnasta käyttöön ja realisointiin saakka. Tarjolla on esimerkiksi sähköinen ajoneuvo- ja kalustokannan hallinnointijärjestelmä EasyService. Sen avulla sopimusten, raportoinnin ja laskutuksen seuranta helpottuu huomattavasti ja samalla prosessit tehostuvat selvästi.
Easy Km on edelläkävijä myös hallinnointipalveluissa ja tarjolla on paketit niin vakuutus-, polttoaine-, rengaspalvelu- sekä sijaisautopalveluissa. Jansson muistuttaa myös toimivaksi osoittautuneesta lyhytaikaisesta vuokrauksesta, joka on järkevä palvelu esimerkiksi uuden ajoneuvon saapumista odoteltaessa tai sesonkiruuhkien tasauksissa.

Ajoneuvo- ja trukkimyynti täydentävät palvelut

Easy Km:llä on tarkoin tiedossa vuokraamiensa ajoneuvojen ja koneiden työ- ja huoltohistoria, jonka ansiosta liikkeen myyntipisteeseen saapuu jatkuvalla syötöllä hyväkuntoisia ja tarkoin huollettuja vaihtoautoja ja -työkoneita. Ajoneuvot ja koneet realisoidaan vauhdilla ja asiantuntevan myyntihenkilökunnan avulla asiakkaille löydetään varmuudella toimivin ja taloudellisesti
järkevin ratkaisu.

Lue seuraavaksi