Uutiset

Autot

Kialta jalkapallon MM-kisoihin 424 autoa

Kia Motors on toimittanut tänään alkaviin jalkapallon MM-kisoihin yhteensä 424 autoa. Yhteistyö kuvastaa Kian intohimoista suhtautumista maailman suosituinta jalkapalloturnausta kohtaan. Kisajärjestäjien käyttöön tulevilla autoilla kuljetetaan turnauksen aikana muun muassa pelaajia, tuomareita ja median edustajia.

Kia Motors on ollut FIFA:n virallinen autoyhteistyökumppani vuodesta 2007 alkaen. Kia toimittaa kisoihin K 900 -luksus-sedanien lisäksi Sorento-, Sportage- ja Ceed-malleja.

”2018 FIFA World Cup on kulman takana ja se on todella tärkeä globaali tapahtuma miljoonille jalkapallofaneille ympäri maailmaa. Olemme innoissamme, kun saamme olla osaltamme tekemässä FIFA World Cup -turnauksesta menestyksekästä, ja odotamme tuovamme ihmiset lähemmäs Kian brändiä turnauksen aikana”, sanoo Kia Motors Russian johtaja Jeong Won-jeong.

Jalkapallon MM-kisat näkyvät Kian mallistossa myös Suomessa. Kia on lanseerannut MM-kisojen kunniaksi Suomessa FIFA World Cup -mal­lis­ton. Kaik­ki FIFA World Cup Edition -mallit ovat huip­pu­va­rus­tel­tu­ja.

Jalkapallon MM-kilpailut pelataan Venäjällä 14.6.-15.7. Kisojen avausottelussa kohtaavat Venäjä ja Saudi-Arabia.

Lue seuraavaksi