Uutiset

Autot

Keski-Suomen Scania-keskuksessa avointen ovien päivä 22. huhtikuuta

Kuva: Pentti Heinonen

 

Oy Scan-Auto Ab:n rakennuttama uusi Scania-keskus on aloittanut toimintansa Laukaan Vihtiälässä. Uuteen raskaan kaluston autotaloon sijoittuvat korjaamo-, myynti- ja varaosatoimintojen lisäksi vauriokorjaamo ja päällirakennetilat. Korjaamolla on yhteensä 18 raskaiden ajoneuvojen korjaus- ja huoltopaikkaa sekä erillinen jarrusovituksille ja testauksille. Tiloissa toimivat myös A-Katsastus Oy, autopesula KT-Line Oy ja lounasruokala. Neliöitä uudessa talossa on noin 5 700. Yhteistyöyritykset mukaan lukien autotalossa työskentelee noin 50 henkilöä.

”Investoinnin myötä palveluvalikoimamme paranee ja laajenee. Pyrimme siihen, että asiakkaamme saavat uuteen Scania-keskukseen tullessaan yhdellä pysähdyksellä kaikki tarvitsemansa palvelut”, sanoo Scan-Auton Keski- ja Itä-Suomen tulosyksikön johtaja Jari Talja.

Uuden Scania-keskuksen pääurakoitsija on ollut SRV Keski-Suomi Oy. Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtuuritoimisto Koponen & Ollikainen, rakennesuunnittelusta Controlteam Oy, LVI-suunnittelusta VVS Planering Lars Nygård ja sähkösuunnittelusta YSP Oy.

Torstaina 22. huhtikuuta klo 9.00–16.00 Scania-keskuksessa on nähtävillä Scania-kuorma- ja linja-autoja sekä erityisajoneuvoja ja moottoreita. Paikalla voi myös tutustua Scanian sopimus- ja rahoituspalveluihin. Scania-ajoneuvoja on esillä useilta eri vuosikymmeniltä. Lisäksi lähes kaksikymmentä Oy Scan-Auto Ab:n yhteistyökumppania esittelee päivän aikana tuotteitaan ja palveluitaan. Piha-alueella järjestetään myös haketusnäytöksiä.

Vuonna 2009 Scanian markkinaosuus kokonaismassaltaan yli 16 tonnia painavissa kuorma-autoissa oli Jyväskylässä 49,5 prosenttia ja Scania oli alueen markkinajohtaja.

Scania.fi

 

 

Lue seuraavaksi