Uutiset

Autot

Käyttöauto ostaa Tampereen Honda-liiketoiminnot Veholta

  • Veho Oy Ab ja Käyttöauto Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta.
  • Sopimuksen mukaan Käyttöauto Oy ostaa Veho Tampereen toimipisteen Honda -liiketoiminnan 31.3.2019.
  • Veho Tampereen Honda-henkilökunta siirtyy Käyttöautoon vanhoina työntekijöinä.

Veho Oy Ab ja Käyttöauto Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta koskien Veho Tampereen Honda-liiketoimintaa. Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajoneuvo-liiketoimintojen kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa. Liiketoimintakaupalla taataan Honda-asiakkaille ensiluokkainen palvelu myös jatkossa.

”Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautomalliston laajentumisen myötä tulemme Tampereella keskittymään Mercedeksen kasvutavoitteiden sekä erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Olemme iloisia Honda-asiakkaidemme puolesta Käyttöauton jatkaessa myyntiä ja huoltoa Tampereen talousalueella”, kertoo Vehon Suomen henkilö- ja pakettiautoliiketoimintojen johtaja Kari Halonen.

”Haluamme toivottaa niin uudet kuin nykyiset Honda-asiakkaat tervetulleeksi Käyttöauton henkilökunnan palveltaviksi. Tavoitteenamme on luoda asiakkaiden odotukset täyttävä ja ylittävä palvelukokemus meille jo entuudestaan tutun tuotteen kanssa”, sanoo Käyttöauton toimitusjohtaja Jyrki Viitala.

”Honda-myynnin ja -huollon siirtyminen Käyttöautolle Tampereella keskittää Honda-palvelut laadukkaasti yhteen paikkaan”, sanoo NCG Import Finland Oy:n toimitusjohtaja Tõnu Vahtel. Käyttöauto Oy on tehnyt vuosia laadukasta työtä Hondan parissa niin myynnin kuin huollon puolella Tampereen talousalueella, joten yhteistyön laajentaminen Tampereella parantaa entisestään asiakaskokemusta.

Lue seuraavaksi