Uutiset

Autot

Jyväs-Caravan vauhdikkaasti kohti juhlavuotta

Jyväs-Caravan Oy:lle tulee ensi vuonna täyteen komea 45 vuoden taival maamme matkailuajoneuvoharrastajien palveluksessa. Pitkänäköisten toimintatapojen kautta Jyväs-Caravanista on kasvanut todella monipuolinen yritys, jolla on tarjota erittäin kattava valikoima uusia autoja ja vaunuja, runsaasti käytettyä kalustoa, tehokkaat jälkimarkkinointipalvelut sekä toimiva verkkokauppa. Laajan toiminnan edellytyksenä ovat tietenkin henkilökunnan ammattitaito sekä palvelun korkea taso, joiden toteuttaminen on Jyväs-Caravanille ollut aina kunnia-asia.

Jyväs-Caravanin Mikko Käyhkö lupaa yrityksen jatkossakin kehittyvän tarkoin asiakaskunnan toiveiden mukaisesti. Asiakastyytyväisyys onkin aina ollut Jyväs-Caravanissa alan huippuluokkaa.

Jyväskylän Seppälänkankaan sijoittautuminen maantieteellisesti mukavasti keskelle Suomea on aina toiminut vahvuutena Jyväs-Caravanin toiminnalle. Etäisyydet joka puolelta Suomea pysyvät maltillisena ja karavaanihenkiselle asiakkaalle muutaman sata kilometriä ei oikean ajoneuvon löytyessä merkitse mitään. Juuri sen sopivan yksilön löytyminen on Jyväskylässä myös helppoa, sillä tusinan eri matkailuauto ja -vaunumerkin uuden kaluston tai kymmenien käytettyjen vaunujen ja autojen joukosta löytyy varmasti sopiva ratkaisu jokaiseen makuun ja taloudelliseen panostukseen.

Morelo täydentää valikoimaa

Jyväs-Caravanin vastuullinen ja asiakasystävällinen palvelu näkyy suoraan yritykselle myönnettyjen merkkiedustusten määrässä. Laatutietoiset matkailuauto-sekä -vaunuvalmistajat vaativat edustajiltaan paljon ja Jyväs-Caravan onkin voittanut usean huippumerkin luottamuksen. Adria, Bürstner, Casa Car, Carthago, Dethleffs, Kabe, Sunlight sekä Sun Living tarjoaa harvinaisen kattavan valikoiman matkailuautoja ja vaunupuolella Adria, Dethleffs, Hobby, Kabe sekä Poksi ovat helposti verrattavissa saman katon alla. Kokonaispakettiin lisättävät kattavat takuu-, huolto- sekä varaosapalvelut kertovat omaa kieltään Jyväs-Caravanin laajasta asiantuntemuksesta ja palvelujen kokonaismäärien hallinnasta.

Viime syksyllä Jyväs-Caravanin valikoimaan liittyi myös saksalaisen Morelon kattava matkailuautovalikoima sekä sen huolto- ja varaosapalvelut. Morelo -matkailuautot täydentävät asiakkaiden toiveiden mukaisesti Jyväs-Caravanin suurempien matkailuautojen valikoimaa ja tarjolla on ajoneuvoja Iveco Dailyn, Iveco EuroCargon, Mercedes-Benz Ategon ja Mercedes-Benz Actrosin -alustoille. Ylellisille matkailuautoille on olemassa oma asiakuntansa ja Jyväs-Caravan onkin jo myynyt useita kappaleita yksilöllisiä Morelo-luksusajoneuvoja eri puolelle Suomea.

Syysnäyttely ja kevään omat caravanmessut tulossa

Tarvike- ja varaosapuolen kattavuus on Jyväs-Caravanille kunnia-asia. Yrityksen ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiakasta löytämään sopivat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja karavaanarin matka pääsee näin jatkumaan aina nopeasti.

Kuluvan syksyn aikana Jyväs-Caravan on oman perustoimintansa lisäksi vahvasti mukana myös muissa tapahtumissa. Syyskuun 19.-22. päivä yritys esittelee tuotteitaan Lahden Caravanmessuilla ja seuraavana viikonloppuna on vuorossa oma näyttely Seppälänkankaalla. Kummassakin näyttelyssä on esillä runsaasti kiinnostavia uutuuksia ja luonnollisesti myös mielenkiintoisia erikoistarjouksia niin tuotteista kuin palveluista kannattaa kysyä paikan päällä.

Viime toukokuussa Jyväs-Caravan järjesti mittavan karavaanitapahtuman omissa toimitiloissaan ja onnistunut tapahtuma houkutteli paikalle yli 4000 vierasta. Tarjolla oli myös maksuton matkaparkki, jonne tiensä löysi yli 200 ajoneuvoa joka puolelta Suomea. Oman tarjonnan lisäksi messuilla esittäytyi myös runsaasti eri alojen asiantuntijapalveluita ja kaiken kaikkiaan tapahtumasta muodostui hyväntuulinen ja rento tilaisuus kaiken ikäisille karavaanipuolen konkareille sekä uusille tutustujille. Hyvien kokemusten kautta omat caravanmessut järjestetään myös ensi vuonna samaan tyyliin ja päivämääriksi ovat varmistuneet 15.-17. toukokuuta.

Kauppa käy monipuolisesti

Dethleffs on edelleen vahva merkki maamme karavaanaripiireissä. Integroitu Pulse-mallisto on noussut suosioon puoli-integroidun Globelinen rinnalle.

Jyväs-Caravanin valikoiman laajuus näkyy positiivisesti myös myyntitilastoissa. Isommalla puolella esimerkiksi Carthago E-line -mallisto on ollut suosittu mallisto ja keskikokoluokassa Dethleffs Trend ja Pulse-mallistot ovat olleet kysyttyjä. Uutuutena Dethleffsin mallistoon tuli kesällä Globeline – mallisto uuden Mercedes-Benz Sprinterin alustalla.

Karavaanipuolta täydentää osuvasti myös Fiat-henkilö- sekä pakettiautovalikoima jälkimarkkinointipalveluineen, joka kertoo omaan kieltään Fiat-palveluiden ammattitaidosta. Ajoneuvomyynnin lisäksi Jyväs-Caravanin vahvuutena toimii myös kattava verkkokauppa, jossa oman laajan malliston lisäksi on saatavilla myös Reimon sekä Kama Fritidin valtavat varaosa- ja tarvikevalikoimat.

Jyväs-Caravanin Bürstner-mallistossa on tarjolla runsas valikoima niin puoli-integroituja kuin integroituja vaihtoehtoja monipuoliseen makuun.

 

Jyväs-Caravanin vuosikymmenten menestystarina ei sattumien summa, sillä kaikki pohjautuu tarkkaan ennakointiin sekä jatkuvaan kehittymiseen ja valmiutena uusiin askeliin. Merkittävä osa onnistumista on hyvän henkilökunnan aikaansaama tekemisen meininki, mikä näkyy työn tehokkuudessa ja yleisessä ilmapiirissä. Kehitystä vahvistetaan jatkuvan koulutuksen kautta ja hyvänä esimerkkinä toimii Düsseldorfissa järjestettävä maaliman johtavan alan messutapahtuma, jonne Jyväs-Caravan lähtee tutustumaan lähes 30 henkilökunnan jäsenen voimin.

LUE LISÄÄ: Morelo Jyväs-Caravanin valikoimaan

Lue seuraavaksi