Uutiset

Autot

Janne Juppala Järvileasing Oy:n myyntijohtoon

Järvileasing Oy on nimittänyt Janne Juppalan uudeksi myyntijohtajakseen. Juppalalla on lähes 20 vuoden kokemus leasingmarkkinoista ALD:n ja Easy Km:n palveluksessa.

Janne Juppala kertoo seuranneensa mielenkiinnolla Järvileasingin tuloa ja vauhdikasta kasvua Suomen leasingmarkkinoilla:

”Järvileasing tuli minulle varsin tutuksi viimeisten muutaman vuoden aikana mm. näkyvän rekrytointinsa ja viestintänsä ansiosta. Kun sitten tarjottiin mahdollisuus lähteä mukaan kehittämään tätä uutta ja dynaamista yritystä, en epäröinyt hetkeäkään. Haluan tuoda Järvileasingiin omaa leasingosaamistani ja olla mukana tekemässä siitä vielä entistäkin suurempaa menestystarinaa.”

Oikea asenne, positiivisuus ja omistajien yhtenäiset tulevaisuuden kasvutavoitteet saavat Janne Juppalan uskomaan loistavaan lopputulokseen ja Järvileasingin olevan seuraavien viiden vuoden kuluessa yksi maan suurimmista leasingtoimijoista.

Kahden lapsen perheenisällä riittää energiaa myös harrastuksiin, joista liikunta, metsästys ja erityisesti meripelastustoiminta ovat lähellä Janne Juppalan sydäntä. Hän toimii Helsingin Meripelastusyhdistyksessä pelastusveneiden päällikkönä.

Järvileasingin toimitusjohtaja Markku Peltoniemen mukaan Janne Juppala tuo yritykseen sen tarvitsemaa uutta näkemystä:

”Kasvumme on ollut erittäin voimakasta ja kun olemme siirtyneet uudelle tasolle sekä myynnissä että henkilöstön määrässä, on tärkeää saada yritykseen uudenlaista ja tuoretta näkemystä, jota Janne alan rautaisen ammattilaisena meille tuo.”

Janne Juppala aloittaa Järvileasing oy:n myyntijohtajana 18.3.2019.

Yrityksille ajoneuvoja, koneita ja laitteita leasinginsopimuksella tarjoava Järvileasingin liikevaihto oli vuonna 2018 32 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna oli 11 miljoonaa. Uusia palvelupisteitä on vuoden 2018 ja 2019 aikana avattu Kuopioon, Mikkeliin, Turkuun, Tampereelle, Lappeenrantaan ja Lahteen. Yhteensä palvelupisteitä tulee vuoden loppuun mennessä olemaan 15.

Lue seuraavaksi