Uutiset

Autot

Ja-Tools panostaa laatuun

Vuodesta 1969 maamme auto- ja työkonealan ammattilaisia palvellut Ja-Tools Ja-Elektro Oy on tunnettu autosähkötuotteiden, dieselpolttoaine-, ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmien osien sekä autokalusteiden maahantuoja ja tukkuliike. Viime vuosina yritys on panostanut voimakkaasti valotarjontaansa. Laajasta laadukkaiden led-valaisinten valikoimasta löytyy sopiva työvalo sekä lisävalo joka tarpeeseen ja nyt ovat esittelyvuorossa uudet huipputuotteet Seeker X sekä Aura by BRT. 

Ja-Toolsin myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Salmivuori on ansaitun ylpeä talon oman Seeker-tuotemerkin laadukkuudesta sekä myyntimenestyksestä. Suorat ja toimivat suhteet valmistajiin takaavat nopean kehitystyön ja vaativienkin tuotekriteerien täyttämisen.

Ja-Toolsin laaja tuotevalikoima kasvaa tasaisen varmasti asiakastoiveiden sekä teknisen kehitystyön kautta. Yrityksellä on valttinaan erittäin vahva ja suoralinjainen tehdasyhteistyö usean huipputoimijan kanssa, minkä ansiosta suomalaisille asiakkaille saadaan kehitettyä nopeallakin aikataululla maamme olosuhteisiin sopivia ja järkevästi hinnoiteltuja laatutuotteita. Esimerkiksi SAE:n led-työvalojen valikoima ulottuu kaikkein pienimmistä minivalaisimista yli metrin levyisiin työvalotankoihin ja kolmenkymmenen ledin tilavalaisimiin.

Testivoittajan uutuusmalli

Jo pakkauksesta näkee, että Seeker on valmistettu juuri suomalaisiin olosuhteisiin. Seekerien valoteho on huikea ja tuotteet on selkeästi tehty kovaa käyttöä varten.

Ja-Toolsin kehittämä Seeker-lisävalomallisto on noussut nopeasti arvostetuksi merkiksi alan testivoittajana. Ja-Tools ei ole tyytynyt menestykseen, vaan mallistoon liittyy nyt huippu-uutuus Seeker X. Malli on kehitetty asiakastoiveiden kautta ja se täyttää kaikki tiukimmatkin kriteerit. Lisävalon muotoilu on uudistunut ja se on hyvin kevytrakenteinen. Lisäksi sen valoteho on entistäkin korkeampi ja lampun alaosa on varustettu led-parkkivaloilla. Seeker X on kehitetty Suomen vaativiin olosuhteisiin ja sen avulla turvallisuus kasvaa myös pimeimpinä syksyn iltoina sekä keskitalven yöllisissä työtehtävissä.  Uutuustuotteeseen ja Ja-Toolsin muihin lisä- ja työvaloihin on helppo tutustua nettiosoitteessa ledvalot.pro. Juuri avattu sivusto päivittyy jatkuvasti ja sinne kootaan ajanmukaista tietoa yhtiön led-valotarjonnasta. 

Auravalo vaativiin työtehtäviin

Tehokaskaan työvalo ei juuri auta pahimmissa olosuhteissa, kun esimerkiksi märkä räntä peittää linssin, eikä lämpöteho riitä pitämään sitä sulana. Ja-Toolsin ’Aura by BRT’ -valo on kehitetty traktori-, auraus- ja työkoneammattilaisten kovimpien vaatimusten mukaisesti ja siinä on lämpökalvo koko linssin alueella. Valoteho on auravalossa korkea ja kokonaisuuteen saa myös yhdistettyä vilkut, parkkivalot sekä lyhyet valot. Auravalo

Aura by BRT on tehty kovaan työkäyttöön Suomen olosuhteisiin ja siihen saa yhdistettyä vilkut, parkkivalot sekä lyhyet valot.

on muiden Ja-Toolsin tuotteiden mukaisesti myös radiohäirintävapaa, mikä on pitkissä työvuoroissa hyvinkin merkittävää. Laadukkuudesta huolimatta uutuuden hinta tulee olemaan kokonaisuuteen nähden erittäin houkutteleva.

Työn tehokkuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi valotehoa voi vielä lisätä esimerkiksi Ja-Toolsin BRT -valikoiman erimittaisilla kaarevilla työvalotangoilla. Muotoilunsa ansiosta ne valaisevat leveälle alueelle ja tekniikkaansa ansiosta kirkkaasti kauas. Ledien TIR-linssien valoläpäisy on yli 95 prosenttia ja niiden avulla saavutetaan merkittävästi tehokkaampiakin ledivaloja parempi valaisu. 

Työkalut ja tarvikkeet vaativaan makuun

Swiss-apukäynnistimet ovat alalla hyvin arvostettu tuoteperhe ja nyt valikoimaan on saapunut kaksi uutta kokoluokkaa. 

Ja-Toolsin huikean laajassa valikoimassa on keskitytty laatumerkkeihin ja alan tunnettuihin huipputuotteisiin. Esimerkiksi Hazet-työkalut ovat alan käsite ja ne ovat käytössä monissa saksalaisissa autotehtaissa. Hazetin tuotteet tehdään edelleen käsityönä ja niissä tehokkuus yhdistyy kestävyyteen sekä hämmästyttävään keveyteen. Juuri markkinoille saapunut ruuvinväännin onkin kooltaan todella kompakti, mikä on esimerkiksi raskaissa rengastöissä hyvin merkittävä ominaisuus.

Samaa laatutietoisuutta edustaa myös Swiss-apukäynnistin, jonka sveitsiläinen suunnittelu- ja valmistustaito on nostanut alan käsitteeksi. Mallistoon on nyt tullut kaksi uutta kokoluokkaa autoalan ammattilaisten kovaan käyttöön. Talven lähestyessä JA-Toolsilla on tarjota myös Defa-lämmittimien laaja valikoima, eikä unohtaa sovi myöskään System Edströmin huoltoautokalusteita ja löytyypä hyllyistä myös hyvin runsaasti suosittuja Disneyn autoilutuotteita lasten autossa viihtymisen parantamiseen.

www.jaoy.com

Lue seuraavaksi