Uutiset

Autot

J. Rinta-Jouppi Oy: Matkailuajoneuvopuoli kasvaa ja valikoima laajenee

Autokaupan jättiläinen J. Rinta-Jouppi Oy on tunnettu kautta Suomen myös karavaanaripuolen asiantuntijana ja yrityksellä on kattava valikoima sekä uusia että käytettyjä ajoneuvoja jokaiseen tarpeeseen. J. Rinta-Jouppi hoitaa matkailuajoneuvopuolta totutun tehokkaaseen tapaansa ja alan kehitystä seurataan hyvin tarkoin kaikilta kantimilta. Tätä kautta J. Rinta-Joupin karavaanariasiakas voi olla varma saavansa aina luotettavan, hyvin varustellun sekä hinnaltaan järkevän ajoneuvon vuosiksi eteenpäin.

Adria, Bürstner, Kabe ja Sun Living ovat matkailuajoneuvoalan tunnettuja laatunimiä ja J. Rinta-Joupin uusien autojen valikoiman kattavuus onkin näiden merkkien kautta huippuluokkaa. Tarjolla on niin ketteriä retkeilyautoja, suosittuja puoli-integroituja kuin huippuvarusteltuja integroituja ajoneuvoja vaativaankin makuun. Alan uusimmat mallit saapuvat J. Rinta-Joupin valikoimaan nopealla tahdilla tätä kautta esimerkiksi sisäratkaisujen designratkaisut ja alustavaihtoehtojen määrä edustavat alan huippua. Tarjonnan täydentävät huikea vaihtoauto- ja vaunuvalikoima sekä täydelliset jälkimarkkinointipalvelut.

Suunnitelmallisesti eteenpäin

J. Rinta-Jouppi Oy:n Seinäjoen paikallisjohtaja Petri Keisala kertoo yrityksen karavaanipuolen menestyksen perustuvan malliston kattavuuteen, henkilöstön vankkaan asiantuntemukseen sekä palvelutasoon ja J. Rinta-Joupin tunnetun kilpailukykyiseen hintatasoon.

J. Rinta-Jouppi Oy:n Seinäjoen toimipisteen paikallisjohtaja Petri Keisala on ollut tyytyväinen kuluneen vuoden kehitykseen matkailuajoneuvorintamalla. ”Alkuvuoden kohtuullisen rauhallisen jakson jälkeen markkinat piristyivät huomattavasti ja tulossa on selkeän kasvun vuosi. Puoli-integroidut jatkavat suosittuna luokkana, mutta esimerkiksi retkeilyautoluokan menekki on ollut ilahduttavan suurta. Yksittäisistä malleista vaikkapa Adrian Supreme-mallisto on miellyttänyt hinta-laatusuhteellaan ja Bürstner Lyseon monipuoliset sisätilaratkaisut ovat löytäneet oman asiakaskuntansa. Myös vaihtoajoneuvojen kauppa on käynyt mukavasti ja piristävää on ollut havaita nuorempien sukupolvien saapuminen karavaanarialalle erityisesti käytettyjen matkailuvaunujen kautta”, kertoo Keisala.

Lisää alustaratkaisuja

Kotimainen matkailuajoneuvoala on viime vuodet jatkanut tasaista kasvua ja vero- tai lakimuutokset eivät ole suurempia ongelmia aiheuttaneet. Myös asiakaskunnan käyttäytyminen ja toiveet ovat säilyneet kohtuullisen samantyyppisinä. ”Ajoneuvojen varustelutasoissa ei suurempia muutoksia ole tapahtunut, mutta luonnollisesti talviominaisuuksilta vaaditaan enemmän useamman autoilijan käyttäessä ajoneuvoa kokovuotisesti. Myös tilankäytön tehostaminen korostuu entisestään ja keittiön, makuutilojen sekä oleskelutilojen eri ratkaisut kiinnostavat useimpia asiakkaita. Tyylikkyys sekä käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä, mikä näkyy vaikkapa käytettävissä pintamateriaaleissa tai alaslaskettavien vuoteiden suosiossa”, korostaa Keisala.

”Alustavaihtoehdoissa Fiat on säilyttänyt suosionsa ja Citroën täydentää valikoimaa mukavasti. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, miten Mercedes-Benz Sprinter-alustalle rakennetut versiot otetaan maassamme vastaan. Ennakkokysyntä on ollut lupauksia herättävää ja Lahden Caravan-näyttelyssä esiteltävä Bürstner Mercedeksen alustalla herättää varmasti huomiota. Merkille on aina ollut oma asiakaskuntansa ja kilpailukykyisen hinnoittelun kautta uutuusmalli tulee varmasti ottamaan asemansa maamme markkinoilla” Keisala lisää.

Kattava verkosto

Retkeilyajoneuvoluokan suosio on tasaisessa kasvussa. Esimerkiksi Adria Twin Plus tarjoaa ketteryyttä yhdistettynä korkeaan varustelutasoon hyvin kohtuullisella hintatasolla.

J. Rinta-Jouppi Oy:n matkailuajoneuvomyynti palvelee kuudessa eri toimipisteessä kautta maan ja uusimpana mukaan tuli alkuvuodesta Raision toimipiste. ”Verkostossamme on yli 20 matkailuajoneuvoihin erikoistunutta henkilöä, joiden palveluasenne ja osaamistaso vastaavat asiantuntemusta edellyttävän alan vaatimuksiin. Luonnollisesti kaikki ajoneuvomme siirtyvät tarvittaessa toimipisteestä toiseen, joten verkkosivuiltamme löytyvä valikoima on saatavilla koko maassa. Henkilökuntamme onkin hyvin ammattitaitoista ja jokaiselle asiakkaalle pystytään löytämään juuri hänen vaatimuksiinsa ja hintatasoonsa soveltuva kokonaisratkaisu.”

 ”Olemme vahvasti mukana Lahden Caravan-näyttelyssä ja henkilökuntamme on paikalla kaikilla maahantuojiemme osastoilla. Lisäksi toimipisteemme järjestävät omia tapahtumia ja esimerkiksi 27.-29. syyskuuta järjestämme todella mielenkiintoisen viikonloppunäyttelyn kaikissa matkailuautopisteissämme. Loppuvuosi onkin monien uutuusmallien kannalta mielenkiintoista aikaa, joten jokaisen karavaanarihenkisen kannattaakin poiketa paikallisen J. Rinta-Joupin myymälässä vielä tulevan syksyn aikana”, päättää Keisala.

LUE MYÖS: Tilankäytön suurmestari: Bürstner Lyseo TD 745 Harmony Line

Lue seuraavaksi