Uutiset

Autot

J. Rinta-Jouppi avaa automyymälän Pohjois-Suomeen

J. Rinta-Jouppi Oy avaa ensimmäisen Pohjois-Suomen vaihtoautomyymälänsä Keminmaalle tammikuun 2020 aikana.

Autoliikeketju Jarmo Rinta-Jouppi Oy avaa Suomeen uuden, 15. toimipisteensä Keminmaalle tammikuussa 2020. Toimipisteen osoite tulee olemaan Teollisuuskylänraitti 10, 94450, Keminmaa – jossa on toiminut aiemmin Mercedes-Benz -myymälä. 

”Uudesta myymälästä on mahdollisuus ostaa mikä tahansa auto yli 3 000 ajoneuvon ketjuvalikoimastamme ympäri maata suoraan liikkeeseen noudettavaksi tai vaikka kotiintoimituksella omaan pihaan. Fyysinen varasto Keminmaalla tulee olemaan ketterä, alueelle tarkoin valikoidun sadan ajoneuvon varasto. Vahvasta digitaalisesta asiakaskokemusta huolimatta mielestämme on edelleen tärkeää kohdata asiakas kasvotusten osaavan myyjän toimesta, jotta kasvavan ajoneuvovalikoiman joukosta löydetään varmasti asiakkaalle se sopivin” J. Rinta-Joupin kehitysjohtaja Harri Paavola kertoo.

Kokenut autokauppaketju osaa auttaa asiakkaita

”Jokaisen Suomalaisen pitää päästä perille – olemme omistusautokansaa. Tämä korostuu Pohjois-Suomessa, jossa etäisyydet ovat pitkät ja auto on arjen mahdollistaja. Mutta, nyt jos koskaan peräänkuulutetaan asiantuntijuuden tärkeyttä. Asiakkaat ovat sekaisin nykyisistä käyttövoimista ja siitä, että minkälainen auto heidän pitäisi hankkia – vähäpäästöinen nykydiesel vai hybridi vai jokin muu. Autoja on paljon. Meillä on runsaasti annettavaa Pohjois-Suomeen, sillä erikoisosaamisemme on oikean auton löytäminen oikealle asiakkaalle vankkaan kokemukseen perustuen”, J. Rinta-Joupin toimitusjohtaja Juha Rinta-Jouppi sanoo.

Ketjuun etsitään henkilökuntaa kautta linjan

”Haluamme monipuolistua ja kehittyä jatkuvasti. Autokaupan kehitys lähtee tekijöistä. Kannustamme alan ulkopuolelta tulevia, kodinkone-, tai vastaavassa markkinassa aiemmin toimineita osaajia hakemaan meille töihin. Keminmaan liikkeen rekrytointi on jo päättänyt, mutta uusia mahdollisuuksia on jatkuvasti tarjolla eri toimipisteissämme”, Paavola toteaa.

Lue myös: Oikea ajoitus säästää euroja teiden kunnossapidossa

Lue seuraavaksi