Uutiset

Autot

Iveco Magelys -bussit käsipallon MM-kisoissa

25. miesten käsipallon maailmanmestaruuskisat pidetään Ranskassa ja niissä kohtaavat 24 maan joukkueet.

Osana tätä merkittävää sopimusta, Transdev järjestää Ranskan käsipalloliiton käyttöön 44 huippuluokan Magelys-bussia, joita käytetään kaikissa joukkueiden kuljetuksissa niissä kahdeksassa kaupungissa, joissa järjestetään kisojen ryhmävaiheen ottelut, viimeiset 16 ottelua, puolivälierät, välierät ja Presidentin Cup.

Osana tätä kansainvälistä käsipallokokoontumista Iveco Bus on tarjonnut asiakkaalleen, Transdeville, erityisesti kisoja varten räätälöidyn tukipalvelupakkauksen.

Magelys-kaukoliikennebussi on Iveco Bus -malliston lippulaivatuote, jonka 22 Eurooppalaisen toimittajan paneeli valitsi ”Kansainvälinen vuoden linja-auto 2016” -kilpailun voittajaksi.

Magelys huokuu eleganttia dynaamisuutta ja varmistaa, että matka on taatusti mukava. Tämän mahdollistavat erittäin mukava sisustus, tilava muotoilu ja kattoon asti ulottuvat panoraamaikkunat.

Sen tehokas 400 hevosvoiman Cursor 9 -moottori täyttää Euro VI -päästömääräykset, kiitos
selektiivisen katalyyttisen pelkistysjärjestelmän eli HI-SCR:n. Tämä patentoitu teknologia optimoi palamisen, koska moottoriin imetään vain puhdasta ilmaa. Päästöjen käsittelyn hoitaa moottorista alavirtaan sijoitettu jälkikäsittelyjärjestelmä, jossa ei käytetä pakokaasun uudelleenkierrätystä.

Myös sekä aktiivinen että passiivinen turvallisuus ovat Magelysissä huippuluokkaa. Esimerkiksi sen jykevässä kantavassa rakenteessa on kova kataforeesipinnoite, joka takaa pitkäkestoisen korroosiosuojauksen. Se on suunniteltu täyttämään R66/01-kierähdystestin vaatimukset. Testin avulla varmistetaan, että ajoneuvon kaatuessa matkustajat on suojattu mahdollisimman hyvin. Magelys on varustettu myös uusimmalla tekniikalla: LDWS-kaistavaroitin (Lane Departure Warning System) ja AEBS-automaattijarrutusjärjestelmä (Advanced Emergency Braking System) takaavat turvallisuuden.

Ivecon varatoimitusjohtaja Sylvain Blaise, joka vastaa Iveco Busin toiminnasta globaalilla tasolla, toteaa: Olemme erittäin ilahtuneita, että joukkueita kuljettamaan on valittu lippulaivamallimme Magelys, koska sen suunnittelu ja valmistus tapahtuu kisojen isäntämaassa. Omistautuminen, suorituskyky ja joukkuehenki ovat arvoja, jotka voimme kaikki allekirjoittaa!”

* Ryhmävaiheen otteluiden paikkakunnat: Nantes (Ryhmä A), Metz (Ryhmä B), Rouen (Ryhmä C) ja Pariisi (Ryhmä D), joista jokaisessa on käytössä kuusi Magelys-bussia.

Viimeiset 16 ottelua ja puolivälierät järjestetään Lillessä, Albertvillessä, Montpellierissä ja Pariisissa. Näihin kuhunkin on varattu neljä linja-autoa.

Välierät ja finaali järjestetään Pariisissa, ja kummassakin käytetään neljää Magelys-bussia.

Lopuksi järjestetään Presidentin Cup, jossa kahdeksan joukkuetta kilpailee sijoista 17-24. Paikkana toimii Brest, johon on sijoitettu kahdeksan Magelys-bussia.

Lue seuraavaksi