Uutiset

Autot

Iveco Daily 35S21 V -matkailuauto

Voimaa ja tilaa kuudelle henkilölle

Iveco Daily 35S21 V -matkailuauto

Yritysten matkatöissä ja huoltotehtävissä tarvitaan usein ajoneuvoja, jotka voivat kuljettaa useita henkilöitä ja samalla merkittävän määrän tarvikkeita ja työvälineitä. Iveco ja Verhoomo Sorsa tuovat nyt markkinoille Iveco Daily -matkailuauton, jolla pystyy suorittamaan hyvin monipuoliset työtehtävät ja jossa myös yöpyminen onnistuu viihtyisissä olosuhteissa.

Iveco Daily -matkailuauto on todella älykkäästi suunniteltu ajoneuvo, jossa tilavuus ja matkustusmukavuus yhdistyvät nopeuteen ja tehokkuuteen. Dailyssä on istuinpaikat kuudelle henkilölle sekä jämerä kahden henkilön vuode. Tavaratilan kooksi jää vielä noin yhdeksän kuutiota ja perävaunun vetopaino on BE-kortilla jopa 3 500 kiloa. Komeista luvuista huolimatta Dailya saa kuljettaa B-kortilla ja suurin sallittu nopeus on 100 kilometriä tunnissa. Tämä on hyvin merkittävää, koska käytössä olevien C-kortillisten kuljettajien määrä on monissa yrityksissä huolestuttavan alhainen. Daily on myös moottorinsa puolesta hyvin varusteltu, sillä konehuoneessa hyrrää kolmilitrainen 205 hevosvoiman tuplaturbo 470 Nm:n väännöllä.

Varustelu Sorsan laatutyötä

Iveco Daily -matkailuautomuutostöiden suunnittelusta ja valmistuksesta vastasi vankalla ammattitaidolla autovarustelun suunnannäyttäjä Verhoomo Sorsa Oy. Sorsa varusteli Dailyn matkustamon lämpöeristyksellä, tyylikkäällä verhoilulla, neljällä istuimella, väliseinästä alas taittuvalla kahden henkilön vuoteella sekä tyylikkäällä valaistuksella. Kenwoodin multimediajärjestelmässä on DVD kattonäytöllä, Bluetooth, navigaattori sekä peruutuskameran näyttö. Tavaratila on eristetty ja vaneroitu ja lisäksi pyöräkotelot on suojattu vaneroimalla. Sivuovella autoon nousua helpottaa jämerä rosterinen astinlauta ja tyylikkyyttä ulkonäköön antavat äärivalot.

Matkailuautovarustuksesta huolimatta tavaratilaan jää vielä runsaasti tilaa vaikkapa työkaluille sekä muille varusteille ja pitkän tavaran luukku helpottaa vaikkapa lautatavaran tai putkien kuljetusta. Myös pyöräkotelot ovat suojattu vaneroinnilla.

Lue seuraavaksi