Uutiset

Autot

Isuzu täydentää Autoliike Leimu-Rajalan valikoimaa

Vahva yrittäjäveri sekä samanlainen asenne työntekoon on aina yhdistänyt veljeksiä Jarmo ja Kari Leimua sekä Juha Rajalaa. Triolla on takanaan yhteensä yli 80 vuoden kokemus autokaupasta ja olikin vain ajan kysymys milloin alalla ansioituneet miehet aloittavat oman yritystoiminnan. Sopiva hetki koitti kolmisen vuotta sitten ja Autoliike Leimu-Rajala Oy onkin nopeasti noussut merkittäväksi autoalan toimijaksi Pirkanmaan alueella. Myyntiluvut ovat kasvaneet varmaan tahtiin ja tämän vuoden keväällä Suzuki- ja SsangYong-edustuksien rinnalle liittyi Isuzun jämerä ajoneuvomallisto.

Autoliike Leimu-Rajalan valoisat toimitilat sijaitsevat Tampereen Lielahdessa ja autokaupalle loistava sijainti on ollut merkittävä tekijä myyntilukujen kasvussa. Tämän vuoden myyntitavoitteena on 600 käytettyä sekä 130 uutta ajoneuvoa ja tämän hetken perusteella näyttää, että luvut tullaankin saavuttamaan. Kaiken takana on reipas palveluasenne, rehellinen työnteko sekä asiakkaan yksilöllinen huomioiminen myös kaupanteon syntymisen jälkeen.

Asiakas hyötyy asiantuntemuksesta

Juha Rajala, Lasse Leimu, Kari Leimu ja Jarmo Leimu ovat olleet hyvin tyytyväisiä Isuzu-malliston suosioon ja korostavat Isuzun monipuolista soveltuvuutta niin ammatti- kuin vapaa-ajan käyttöön.

Autoliike Leimu-Rajalassa työskentelee tällä hetkellä viisi alan ammattilaista, joiden työkokemukset ja osaamisalueet tukevat loistavasti toisiaan. ”Meillä asiakas saa täyden hyödyn monipuolisuudestamme ja pienehkön yrityksen etuna on myös palvelun joustavuus kelloon katsomatta. Pystymme hyvin keskittymään omaan tekemiseemme ja isoille ketjuille ominaiset suuret turbulenssit eivät meidän toimintaamme vaikuta”, kertoo Autoliike Leimu-Rajalan toimitusjohtaja Jarmo Leimu. ”Kun koko henkilökunta toimii positiivisella asenteella, sujuu asiakaspalvelu joustavasti eikä asiakas joudu jonossa odottelemaan”, Leimu lisää. Sama palvelun korkea taso näkyy Leimu-Rajalan luotettavan yhteistyökumppanin Pirkanmaan Autotaito Oy:n toiminnassa ja asiakkaat voivat olla varmoja asioiden sujuvuudesta myös huolto- sekä varaosapuolen toiminnoissa.

Isuzu – idän jättiläinen

Isuzu saapui Leimu-Rajalan edustukseen huhtikuun alussa ja ratkaisuun päästiin helposti. ”Sopimus syntyi vaivatta, sillä Isuzun maahantuoja oli jo entuudestaan tuttu ja merkin laadukkuus sekä luotettavuus olivat tiedossamme. Alan ammattilaiset tietävät Isuzun hyvän maineen ja huikea 600 000 ajoneuvon vuosituotanto kertoo jo minkä tason autotehtaasta on kyse”, kertoo Leimu. ”Myynnissä meillä on Isuzu D-Max-avolavamallisto, jonka monipuolisuus, hyvä varustelutaso sekä yksilöllisen räätälöinnin mahdollisuus tekevät mallista luokan haastajan. Tarjolla on kaappariovinen Space Cab, viiden henkilön Double Cab sekä pakettiautoksi laskettava Double Cab Two Seater. Vielä kun huomioi edistyksellisen moottorin, vahvan suorituskyvyn, 3500 kilon vetokyvyn ja runsaan kantavuuden, on kyseessä todella varteenotettava vaihtoehto kaikille avolavojen käyttäjille”, Leimu lisää.

Isuzun kauppa on lähtenyt Tampereella mukavasti käyntiin ja myyntitavoitteet on saavutettu vaivatta. ”Isuzun kilpailukykyinen hinta ja matalat käyttökustannukset ovat kiinnostaneet asiakkaitamme. Myös lisävarustelumahdollisuus on nykyään tärkeää ja kattavan perusvarustustason lisäksi asiakkaamme ovat tilanneet ajoneuvoihinsa hyvinkin yksilöllisiä lavakatteita ja -suojia, lisälämmittimiä, lisävaloja, lavakaaria sekä astinlautoja. Ehdottomasti kannattaa huomioida myös Isuzun erinomainen soveltuvuus tienhoitoon, sillä esimerkiksi aura- ja hiekoitin toimivat Isuzun rungossa mainiosti”, korostaa Leimu.

Paletti kunnossa

Autoliike Leimu-Rajalan toiminnasta huokuu tekemisen meininki, sillä koko henkilökunta tietää omat vahvuutensa ja asiakkaat saavat kaiken hyödyn käyttöönsä. ”Tällä hetkellä edustustemme määrä on sopiva ja keskitymme kehittämään toimintaamme entisestään nykyisten merkkien parissa. Markkinat ovat piristyneet mukavasti ja ensi vuosi näyttää lupaavalta jo tässä vaiheessa, joten jarrulle emme jalkaa laita. Uusien autojen kaupan kiihtyessä ja vaihtoautomäärien lisääntyessä edessämme onkin positiivinen ongelma lähinnä lisätilojen hankkimisesta”, Leimu päättää.

Lue seuraavaksi