Uutiset

Autot

Ifor Williams -trailerit Suomeen

Trailer Agent Finland Oy Ab on aloittanut Ifor Williams-trailereiden maahantuonnin Suomessa. Walesilainen Ifor Williams Trailers Ltd on valmistanut kestävyydestään kuuluja perävaunuja vuodesta 1958 alkaen vuosituotannon ollessa nykyisellään yli 30000 vaunua.
Ifor Williams trailereilla voi kuljettaa lähes kaikkea 3500 kilon kokonaispainoon saakka. Ominaisuuksiensa ansiosta ne sopivat erinomaisesti ammattilaisille ja vaativille harrastajille. Trailer Agent Finland rakentaa parhaillaan Ifor Williams Trailers-vaunujen jälleenmyyntiverkostoa. Myynnin lisäksi Raaseporissa toimiva maahantuoja tarjoaa myös varaosa- ja huoltopalvelua.

Ifor Williams valmistaa hevostrailereita ja muita eläinkuljetusvaunuja, umpivaunuja, autonkuljetus- ja lavatrailereita sekä yleiskärryjä kippi- tai kallistusmahdollisuudella. Yhtiön hevostrailerit ovat erittäin suosittuja Euroopan ammattitalleilla. Ifor Williams Trailersin vaunut ja trailerit tehdään korkealaatuisista materiaaleista, esimerkiksi runko kuumasinkittyä terästä. Monet kätevät yksityiskohdat, kuten aito lehtijousitus, lisäävät vaunujen ajoturvallisuutta ja -mukavuutta.

www.traileragent.fi

Lue seuraavaksi