Uutiset

Autot

Hymeriltä loistelias PremiumLine 778 -matkailuauto

Vuonna 2017 saksalainen Hymer juhlistaa 60-vuotista toimintaansa matkailuajoneuvojen valmistajana. Caravan-messuilla Helsingissä Hymer esitteli loisteliaan PremiumLine 778 –matkailuautonsa.  

Liioittelematta voidaan sanoa, että tässä on premium-tuote, jolle juhlavuottaan viettävä Hymer on oikeutetusti antanut nimen PremiumLine. 1950-luvulta lähtien Hymer GmbH & Co. KG on lukeutunut korkealuokkaisten matkailuajoneuvojen valmistajiin ja toiminut ajoneuvojen trendien, teknologian, mukavuuden ja muotoilun edelläkävijänä. Toimitusjohtaja Bernhard Kibler nostaa listalle myös turvallisuusominaisuudet ja ajoneuvojen laadun: “Erwin Hymer loi jo kokonaista kuusi vuosikymmentä kestäneen teollisuuden alan innovatiivisuudellaan ja loppumattomilla ideoilla. Hänen pioneerityön ansiota on se, että tänä päivänä voimme tarjota asiakkaillemme korkealuokkaisia, ammattitaidolla ja intohimolla harrastusta kohtaan valmistettuja matkailuajoneuvoja.” 

Hymer B-Klasse PremiumLine 778 on ylellinen matkailuauto, jossa kaunis sisustus ja uuden pyöreän korimuodon aikaansaama tyylikäs ulkopuoli ovat vasta alkua. Runsas ja hienostunut varustelu, korkea laatu, optimaalinen ajomukavuus ovat ominaisuuksia, jotka säilyttävät matkailuauton arvoa ja vastaavat Hymer-merkin perinteitä enemmän kuin hyvin. 

Erikoisvalmisteinen AL-KO-alusta, jossa on pyörien erillistuenta, on täydellinen perusta matkailuautojen rakenteelle. Sen optimaalinen akseliväli varmistaa tasaisen painojakauman myös integroidun matkailuauton ollessa lastattu täyteen. Alustasta riippuen ajoneuvon molemmilta puolin lastattavan takatallin kantavuus nousee jopa 450 kiloon. Kori on toteutettu arvostetulla PUAL-rakenteella –  vaahdotetulla katolla ja seinillä (katto- ja seinävahvuus 35 mm). Upotetut ikkunat viimeistelevät ulkoasun ja luonnonvaloa sisälle ohjautuu LED-valaistusta, 80 x 50 cm Hymer-panoraama-kattoikkunasta.  

Asumiseen mukavuutta tuo täydellinen LED-valaistus, 160 litran jääkaappi ja hiljaisesti sulkeutuvat laatikostot keittiössä sekä lämmitettävä kaksoispohja lattialokeroilla. Ikkunallinen 70 cm leveä asunto-osan ovi on verhoiltu sisäpuolelta. Erillisvuoteet ovat yhdistettävissä ajoneuvon levyiseksi parivuoteeksi. Ohjaamon katosta laskeutuva lisävuode on varustettu lautasjousilla ja monivyöhykkeisellä kylmävaahtopatjalla. Istuinryhmän designpöytä on liikuteltavissa molempiin suuntiin. Ohjaamossa istutaan mukavasti kääntyvissä sekä korkeus- ja kallistuksen säädöllä varustetuissa Aguti Ergoflex pilotti-istuimissa. 

PremiumLine 778 –matkailuauton vesijärjestelmä on eristetty ja lämmitetty. Harmaavesisäiliön tyhjennys tapahtuu sähkötoimisesti. Uutta on ohjaamon lämmitys vahvistetulla kiertoilmalämmityksellä sekä lämmitetyllä kojelaudalla (ei ajon aikana).  Vakiona Truma combi 6 –lämmitys. Lisävarusteena hankittava Alde Compact 3020 –lämmitys tuo lisähintaa 2 910 euroa. 

Lue seuraavaksi