Uutiset

Autot

Hyllyt pakettiautoon

Suomen Pakuhylly Oy:n Otto Tast näyttää miten helppoa hyllyjen tilaaminen verkosta on.

Suomen Pakuhylly Oy myy hyllyt pakettiautoon verkossa sujuvasti. Pakettiautoonsa tavarahyllyn haluava asiakas klikkaa verkkokaupasta tuotteet, maksaa kahden viikon maksuajalla ja saa kahden arkipäivän sisällä tilauksesta toimituksen perille. Voiko helpommin hyötyautoaan enää varustella? Verkkopalvelusta www.hyllytpakuun.fi vastaavan Otto Tastin mukaan ei juurikaan, vaikka asiakkaalle jää vielä asennustyö. Senkin voi oston yhteydessä tilata. Tastin mukaan toimintaa kehitetään asiakkaan kanssa koko ajan eteenpäin.

E-Flex hyllyillä on 10 vuoden takuu.

Suomen Pakuhyllyn tarina pakettiautojen tavarahyllyjen toimittajana alkoi vuonna 2010 Lahdessa. Vuonna 2016 liiketoiminta siirtyi uusille omistajille. Omistajanvaihdoksen myötä toiminta laajeni. Yritys muutti aiempaa laajempiin ja uusiin tiloihin Helsingin Malmille. Uusissa tiloissa mahtuu monta autoa yhtäaikaisesti työn alle. Samalla verkkokaupan logistiikka parantui entisestään. Yrityksen varastotoiminta muutti Lempäälään, Tampereen talousalueelle. Suomen Pakuhyllyjen asennustöitä tehdään Helsingissä ja seitsemällä muulla paikkakunnalla ympäri Suomea. Hyllyasennuksen voi hoitaa myös asiakas itse ja siksi perushyllyjen asennus on ohjeistettu helpoksi.

Asiakkaalle valmis pakettiauto lähtee ja Otto Tast on tyytyväinen.

”Olemme toimittaneet hyllyjä ja muita tavaran säilytystarvikkeita yli 2 000:een hyötyajoneuvoon. Ehkä suurimman osan myymistämme tuotteista asiakas on asentanut itse. Siksi verkko-oston helppouden lisäksi olemme panostaneet asennusohjeisiin. Meiltä saa oston tueksi selvät ohjeet tuotteidemme asentamiseen”, kertoo Otto Tast. Itse asennusten vaativuus riippuu asiakkaan ostosta. Perushyllyt pystyy kuka tahansa kiinnittämään ohjeiden avulla. Laajemman varustemäärän asennuksen asiakas voi ostaa Suomen Pakuhyllyltä tai heidän kumppaniverkostosta.

”Hyllyt itse asentava asiakas saa lähetyksen mukana asennus- ja kiinnitystarvikkeet. Tarvittaessa asiakas saa meiltä lainaan erikoistyökalut, jotka palautetaan postitse käytön jälkeen Lempäälään”, Otto kuvaa palvelua. Tyypillinen hankinta pakettiautoon käsittää tavaratilan sivuille hyllyt ja niihin muutaman vetolaatikon. Pakuhyllyn asiantuntevalta henkilökunnalta saa apua suunnittelussa ja hyviä vinkkejä asennukseen.

Tavarat järjestyksessä pakettiautossa

Tyypillinen Suomen Pakuhyllyjen asiakas on pakettiautoa ammattiinsa käyttävä sähkö- tai putkimies. Pakettiauton merkillä tai mallilla ei ole merkitystä. Asiakas voi itse suunnitella tavaratilan käytön, sillä hän tuntee tarpeensa parhaiten itse. Verkkokaupassa olevien ohjeiden mukaan otetut mitat riittävät tarvikkeiden ostoon. Perushyllyt ja kiinnitykset on moduloituja. Kaarevien seinien tai pyöräkoteloiden ympäri saa tilan käytön optimoitua hyllyjä säätämällä. Verkkokaupan kautta saavutetaan myös harrastajat ja kaikki sellaiset, jotka haluavat tavaroiden pysyvän kuljetustilassa järjestyksessä.

Verkkokaupan ja asennuksen helppouden lisäksi Suomen Pakuhylly panostaa laatuun. Esimerkiksi kaikille E-Flex -hyllyille annetaan kymmenen vuoden takuu. Laatuun panostaminen näkyy Otto Tastin mukaan palaavana asiakkaana. Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Uuden ajoneuvon hankinnan yhteydessä Tast toivottaa tervetulleeksi käymään yrityksen tiloissa Helsingissä tai Lempäälässä. ”Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelu on antoisaa ja jos käynti paikan päällä ei ole mahdollista, aina saa soittaa. ”, toteaa Otto asiakaspalvelun sujuvuudesta.

Ruuvipenkin voi vetää auton taakse niin pitkälle, että siinä voi työstää pidempääkin materiaalia.

Lue seuraavaksi