Uutiset

Autot

Hobbyllä huoletonta matkantekoa

Hobby Premium

Hobby Premium-mallisto tarjoaa virtaviivaista tyylikkyyttä

Hobbyn korkeaa tasoa edustavat puoli-integroidut Premium Van ja Premium Drive -mallistot tuovat nykyaikaista muotoilua ja huippuluokan varustelua suosittuun matkailuautoluokkaan. Premium-mallisto soveltuu pohjoisiin olosuhteisiin ja sen mainio hinta-laatusuhde herättää karavaanareissa varmasti ansaittua kiinnostusta.

Hobby Premium -mallistossa huomio kiinnittyy ulkoisesti dynaamiseen ja nykyaikaiseen muotoiluun, joka antaa esimakua sisätilojen tyylikkyydestä.  Alustaksi on valittavissa Fiatin tai Renaultin tunnetusti toimivat ratkaisut ja monipuolisten pohjaratkaisujen ansiosta asiakas saa yksilöllisiin tarpeisiin valmistetun kokonaispaketin omakseen. Premium-mallisto on jo perusvarustelultaan runsas, minkä ansiosta asiakkaan budjetti ei kulu auton hankintahintaa kasvattaviin lisävarustepaketteihin.

Vakiovarustus suomalaiseen makuun

Hobby-tuotteissa on aina pyritty tarjoamaan autoilijalle huolettomia kilometrejä ja mahdollisimman suurta matkustusmukavuutta. Autoissa ja vaunuissa on runsaasti pieniä hyödyllisiä yksityiskohtia, joiden toiminta helpottaa karavaanarin elämää omalla huomaamattomalla tavallaan.

Renault Masterin alustalle rakennettu kompakti Premium Van on saatavana kolmella eri pohjaratkaisulla, kahdella ylävuodevaihtoehdolla ja kahdella eri kalustevaihtoehdolla. Pakettiin kuuluu pienikulutuksinen Truma-S-lämmitysjärjestelmä ja halutessaan voi valita myös Alde-vesikeskuslämmityksen. Jokapäiväisen käytön mukavuutta lisää moderni väyläohjaus, jonka keskusohjaustaulun kautta valojen ja muiden sähkölaitteiden hallinta on helppoa ja nopeaa.

Pesutilojen ja keittiön suunnittelu on taattua Hobbyn tasoa ja esimerkiksi kapea 140 litran Slim Tower -jääkaappi maksimoi tilankäytön loistavalla tavalla. Pesutilat ovat miellyttävän avarat ja suuret peilipinnat, käännettävä suihkulattia ja tilaa säästävä ovimekanismi tuovat mukavuutta ja tilaa perinteisiin ratkaisuihin verrattuna huomattavasti enemmän. Premium Vanilla uskaltautuu myös ahtaille suurkaupunkien kaduille, sillä sen kokonaisleveys on ainoastaan 2,14 metriä ja ketteryyden ansiosta parkkipaikkakin löytyy vaikeuksitta.

Myös kuljettajan viihtyvyyteen ja turvallisuusnäkökohtiin on kiinnitetty huomiota ja esimerkiksi erityisen suuri tuulilasi ja matalalle ulottuvat sivuikkunat varmistavat hyvän näkyvyyden. Ääri- ja takavaloissa käytetään uusinta led-teknologiaa ja halutessaan kruunata kaiken, voi myös Hobby-logon valaista led-valoin.

Premium Van -sarjan isovelimallisto Premium Drive on suunniteltu pitkiäkin matkapäiviä varten. Fiat Ducaton alustalle rakennettu ajoneuvo on ajodynamiikaltaan alan huippuluokkaa ja matkanteko sujuu jouhevasti ja rennosti. Premium Drivessä on kaikki Van-malliston parhaat puolet mukana ja varustus on jo lähtökohtaisesti huippuluokkaa. Valittavissa on viidestä eri pohjaratkaisusta ja kaikki mallit saa myös sähköisesti alaslaskettavalla ylävuoteella tai erillisellä suihkulla varustettuna. Myös keittiötilat edustavat nykyaikaisinta muotoilua ja esimerkiksi työtason korkeus on käyttäjäystävällinen 91 senttiä.Premium Van ja Premium Drive -mallistot ovat jo lähtökohtaisesti hyvin varusteltuja, mutta Hobbyn taattuun tyyliin ajoneuvot voi vielä räätälöidä ja varustella tarkoin omien toiveiden mukaisesti.

Lue seuraavaksi