Uutiset

Autot

Pääkirjoitus: Henkilöliikenteen uusi kohtaamispaikka

Ari Perttilä

Toimituspäällikkö, kuljetusala
Konepörssi / Ammattiautot

Kevään korvalla lämpimissä sisätiloissa järjestettävässä näyttelyssä tarjoutuu mahdollisuus tutustua henkilöliikenteen viimeisimpiin tuuliin niin pikkubussien kuin isompienkin linja-autojen sektorilla. Näytteilleasettajien joukossa ovat kaikki maamme merkittävät kalustotoimittajat sekä alaan läheisesti liittyvät palvelutarjoajat, joten ajankohtaista asiaa niin tuotteista kuin palveluistakin on tarjolla erittäin reilulla tarjonnalla.

Tapahtumajärjestäjän ja näytteilleasettajien yhteisenä tavoitteena on ollut toteuttaa kalustonäyttelymäinen tapahtuma, jossa pääpaino on osastorakennelmien sijaan juuri tuotteissa ja palveluissa.  Ennakkotietojen perusteella tulemme näkemään maaliskuussa myös muutamia ensi-iltoja, jotka omalta osaltaan kasvattavat mielenkiintoa tapahtumaa kohtaan.

Koska seuraavat viikot kuluvat nopeasti, kipaise hetimiten tapahtuman verkkosivulla rekisteröitymässä messuvieraaksi. Bussinayttely.fi -sivulla voit silmäillä tapahtuman antia jo etukäteen ja tykkäämällä näyttelyn facebook-profiilia pysyt alati ajan hermolla.

Nähdään Bussinäyttelyssä!

Lue seuraavaksi