Uutiset

Autot

Henkilökuljetus 2020 on peruttu ja siirretään toiseen ajankohtaan

Valtioneuvosto antoi 12.3. ohjeistuksen, jonka mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet suositellaan peruttaviksi koronaviruksen takia. Linjaus koskee kaikkia tapahtumia toukokuun loppuun saakka. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme Henkilökuljetus 2020 -näyttelyn hyväksi tehdystä työstä.
Tapahtuman uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.


Maaliskuun lopussa viidennen kerran järjestettävä Henkilökuljetus 2020 -näyttely kokoaa valtakunnan henkilökuljetusalan ammattilaisia Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen päivittämään tiedot alan kalustouutuuksista ja ajankohtaisuuksista. Tapahtuma on suunnattu henkilökuljetusalan ammattilaisille, päättäjille, yrittäjille sekä alalle aikoville ja kouluttautuville.

Seuraa Facebookissa tapahtumaan ja alaan liittyviä päivityksiä. Facebook/Henkilökuljetus

Kaupalliseksi muotoutuneessa tapahtumassa esitellään näyttävää kalustoa ja varustelua sekä luonnollisesti alaan liittyviä muita tuotteita ja palveluja. Vuoden 2020 näyttely painottuu pikkubussi-, invataksi- ja esteettömään kalustoon. Mukana on myös isompaa bussikalustoa.

Tapahtuman messulavalla on tarjolla alan uusinta tietoa ja mielenkiintoisia tietoiskuja yrittäjälle. Toisena näyttelypäivänä huutokauppameklari nousee lauteille. Luvassa on jännittävää ja hauskaa kaupantekoa.

Lue seuraavaksi